Elfir 08.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Oj, nawet nie zauważyłam, że jest taki temat... Bardzo wam dziękuję! Ja prócz pestki i piu dopisałabym kinkę - bardzo często pomaga rysunkami w planowaniu mieszkań. Poza tym bayzone - wiem, że to profil płatny, ale porady udzielane są neutralnie, nigdy nie namawiał do zakupów w swoim sklepie, nawet go nie wymieniał w odpowiedzi. Bez niego dział AGD umarłby śmiercią naturalną. Robespierre i finlandia - wyjaśniają wątpliwości na temat drzwi. Finlandia jeszcze doradza w oknach. Mało zaglądam na watki instalacyjno-budowlane jako poszukujący informacji, ale mnie osobiście pomogli m.in: kerado28 - wentylacja mechaniczna (nawet zaproponował konsultacje telefoniczne) mariuszwa - ustawienia sterownika pieca Osoba, która z przyczyn osobistych jest teraz opisywana jako "gość" Bardzo przepraszam tych, których nie wymieniłam a mi pomogli. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.01.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Ja typuję Elfir jest stanowcza, ale udziela konkretnych i pożytecznych rad; pestkę 56 za niewiarygodną ilość inspiracji i cierpliwość; kinkę za pomysłowe rozplanowywanie wnętrz. Edytuję, o którą pestkę chodzi, ale chcę jeszcze dodać, że na forum jest mnóstwo osób, które są bardzo pomocne. Także ciężko wszystkich wymienić. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.01.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Zygii - za każdą techniczną radę, za każdą rekomendację i szczerą opinię, za cierpliwość i chęć bezinteresownego służenia pomocą innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyka51 11.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Ja również wskazuje Adama -mk . Pomógł m kilka razy i jego rady ,wiedza pozwoliły mi na etapie przygotowania do budowy wybrać lepsze rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letniowoc 12.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Do grona w/w osób chciałabym również dopisać bowess. . Bardzo cenne rady dot. wyboru projektu, ewentualnych kosztów, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 13.01.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja także typuję za udzielanie pomocy, za inspiracje , za to ,że z wielką kulturą udzielają się na naszym forum : Piu , Pestkę , EZS, Malkę ,Adam-mk . A nade wszystko wielkie podziekowania za Wasz czas poświęcony na pomoc forumowiczom! Za chęć dzielenia się Waszym doświadczeniem ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 13.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 A nade wszystko wielkie podziekowania za Wasz czas poświęcony na pomoc forumowiczom! Za chęć dzielenia się Waszym doświadczeniem ! ! I ja również do podziękowań chętnie dołączę, bez tego Forum nie wybudowalibyśmy domu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar mur 14.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) LAST RICOTo mój typ.28 11 2007założył wątek[ EKONOMICZNE SPALANIE WĘGLA KAMIENNEGO]W chwili obecnej wątek ma 15.000 tysięcy wpisów i liczy 750 stron.Pomógł naprawdę wielu,nauczył palić ekonomicznie i ekologicznie.Pomaga usprawniać nasze kotły c.o ze świetnym skutkiem.Jest naprawdę WIELKI Edytowane 17 Stycznia 2014 przez mar mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 14.01.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mimo wszystko na pierwszym miejscu stawiałbym Adama_mk.Chyba nikt inny tak łopatologicznie nie tłumaczy zawiłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 15.01.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ELFIR za wiedzę i kompetencje i jeszcze bowess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_ 16.01.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja podczytuję forum i głosuję na ELFIR p.s. nie wiedziałam, ze Elfir to Elfirowa :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaew 17.01.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To może ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Bardzo się cieszę, że powstał taki wątek. Mogę publicznie podziękować za pomoc jakiej udzielały i udzielają dwie wspaniałe kobiety. Konkretne podpowiedzi, inspiracje, wizki, wszelkie moje sugestie biorą pod uwagę i przekładają na obraz. Julianno, Pestko dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 17.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 pestkaMagda34lukasz&karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Elfir zdecydowanie, a poza tym to bardzo pomocną osobą jest EZS - taki forumowy lekarz pierwszego kontaktu. Zawsze naprowadzi na właściwy trop, zasugeruje, co potrzeba, stereotypy obali, strachy przepędzi, opieszałych do lekarza pogoni. Popieram te kandydatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.01.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dodam również forumowicza Wierzch za niezastąpioną pomoc w sytuacjach życiowych i informatyczno - technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 tez proponuje pestke Po prostu lubi pomagać i na cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.01.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) A to ci niespodzianka Po znajomych nickach Forumek domyślam się, że wymieniacie także mnie, czyli pestka56. Dziękuję :hug:To, że o mnie tak miło myślicie, jest dużą nagrodą. Dziewczyny, na fm są oprócz mnie też: bpestka, danipestka, pestka2912, Pestka, Pestka1, pestka22, ppestka i justynapestka! Piszcie nicki dokładnie Redakcjo dziękuję za pomysł. Myślę, że dołączą do tych podziękowań wszyscy forumowicze, ponieważ nie wszyscy znają wymieniane tu osoby, a warto: pytać o radę odpowiedzialną i kompetentną ELFIR; zaglądać po życzliwe podpowiedzi i piękne inspiracje do JULIANNA16; korzystać z wiedzy Magnolia; uczyć się prostych rozwiązań od Magda34; czerpać z inspiracji Piu; korzystać z doświadczenia Tola; podpatrywać jak mocno stać na własnych nogach tworząc piękne miejsce do życia u DPS; czytać dziennik DorkaS; Dołożę też dwóch zawodowców, u których zawsze można: liczyć na bezinteresowne dzielenie się wiedzą o schodach LasekD; otrzymać rzetelną dawkę wiedzy o trawach ozdobnych od rzadkiego gościa na fm, ale niezawodnego M_Surowinski. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 19.01.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 już się poprawiam, pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 19.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ja tez sie poprawiam pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts