darq_1 02.01.2014 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam!! Jestem zainteresowany zakupem nowych mebli kuchennych. Wybór jest bardzo duży i ceny też są wysokie. Moje pytanie jest takie czy może ma ktoś z Was namiar na firmę(fabrykę)która produkuje meble? Chodzi mi o to aby kupić meble do złożenia bez żadnych pośredników prosto od producent bo z reguły trafiam na firmy które rzekomo produkują a wygląda to pewnie tak że zlecają komuś innemu wyprodukowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacaPRO 28.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Edytowane 28 Stycznia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.01.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 W sobotę odwiedzilismy znajomych którzy maja kuchnie z....Castoramy.Tak tak z Castoramy! I powiem szczerze wyglada całkiem całkiem.Kosztowała ich 6 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.01.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 super! ja polecam kuchnie Bodzia rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabba 05.02.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 W sobotę odwiedzilismy znajomych którzy maja kuchnie z....Castoramy.Tak tak z Castoramy! I powiem szczerze wyglada całkiem całkiem.Kosztowała ich 6 tys. Nie orientujesz się, czy są to meble ze STANRED? http://stanred.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Max_Free 08.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ikea ..produkuje meble ....!!!.?Tak dawno się nie ubawiłem...Ok przepraszam pytanie do Ciebie ...a gdzie ma te fabryki ?ile Ikea posiada wariantów szafek typowych i nie typowych ?Jaka wysokość standardową szafek oferuje Ikea ?Czy Ikea wykona Tobie szafkę np o szer 468 mm ?Czy jest możliwość konfiguracji akcesorii meblowych ceny frontów za m2, blatów rożnych producentów, materiałów do pasów roboczych, cokołów etc ?jak odpowiesz sobie na te pytania -dawaj rady Moja rada -szukać firm które sprzedają akcesoria i materiały do produkcji mebli dla stolarzy i dodatkowo w ofercie produkują mebleW ten sposób klientowi łatwo samemu zweryfikować cenę zbiorczą kpl kuchennego z cenami na poszczególne podzespoły użyte do produkcji mebla.Takich firm jest mało ..ale istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Max Free - Zwróciłeś uwagę, że człowiek szukał tanich mebli? Tanio=seryjnie i w ogromnym nakładzie. Indywidualnie to kazdy stolarz zrobi, co za problem, poza kasą? Bawisz się w archeologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka_so 08.08.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Max_Free chyba jest stolarzem właśnie... Ja też uważam, że ikea oferuje rozsądne ceny i duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts