Damiansdz 02.01.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Proszę o poradę: czy warto zakupić zlewnię mleka i przerobić ją na dom? Zlewnia ma około 100 mkw a powierzchnia działki 1000 mkw, działka ma status działki budowlanej. Zlewnia podobna do tej na fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 03.01.2014 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Za 5zł warto kupić, za 5mln zł NIE KUPUJ!!! Z takim pytaniem musisz się bardziej do wróżki udać bo nikt nie znając szczegółów nie będzie Ci w stanie odpowiedzieć kompetentnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damiansdz 03.01.2014 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Jakie szczegóły masz na myśli?Nie chodzi tu o cenę bo ona jest dobra tylko czy z takiej zlewni można zrobić jakiś sensowny dom, szukałem inspiracji w necie ale nic nie znalazłem lub słabo szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 04.01.2014 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Z dobrym architektem a potem inżynierem "prawie" wszystko jest możliwe. Trzeba ocenić w jakim stanie technicznym jest budynek. Nie wiem jaka jest konstrukcja tego budynku, jak wygląda wnętrze. A przede wszystkim musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy "widzisz" ten budynek przerobiony w taki sposób aby wyszedł Twój/Wasz wymarzony domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 06.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 zrób jakiś rzut żeby zobaczyć jak wygląda układ pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damiansdz 07.01.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Temat niestety do zamknięcia okazało się że zlewnia stoi na działce o nazwie tereny zielone nie zabudowane a nie jak nas informował sprzedawca na budowlanej.Szukamy czegoś innego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 09.01.2014 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Zatem powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekTyr. 10.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mogę Ci zrobić wizualizację remontu bez zmiany obrysu (czyli termomodernizacja ze zmianą elewacji). Jeśli tylko nie ma przeszkód formalnych, to gwarantuję, że Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts