kefir82 04.01.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 http://images64.fotosik.pl/522/3ec7ea59c0b29478.jpg Witam Przychodzę z prośbą o pomoc w zaaranżowaniu łazienki ok 4,5 m2 w nowym mieszkaniu. Mam kilka swoich pomysłów ale nie jestem z żadnego na 100% zadowolony. To co na obrazku to propozycja developera. Pralkę - wyciągnąłem z łazienki i będzie przy kuchni (czerwona strzałka). kominy - zaznaczone na zielono pion kanalizacyjny - oznaczony jako "K" w lewym dolnym rogu łazienki na obrazku Zastanawiam się czy umieszczać w tamtym rogu sedes czy gdzie indziej. Fajnie by było mieć i wannę i kabinę prysznicową ale nie wiem czy jest sens na takim metrażu. Z góry dzięki za podpowiedzi pzdr Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 a co jest nie tak z ustawieniem dewelopera? Pralka hałasuje - jeśli kuchnia jest otwarta na pokój to nie jest to dobry pomysł. Zamiast wpychania w małą łazienkę prysznica i wanny zrób wannę z parawanem prysznicowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 04.01.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ja mialam w mieszkaniu dokladnie taki sam uklad lazienkitylko od konca wanny do sciany wiecej miejsca bo weszla szafka i wc na tej scianie co umywalkai wszystko sie dobrze sprawdzalo i funkcjonalnie i wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts