Margarita0320 04.01.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam, proszę wszystkich o pomoc w zidentyfikowaniu farby (bądź cokolwiek to jest) jaka została użyta na zdjęciu załączonym. Zdjęcie pochodzi z katalogu kuchennego IKEA 2013 (str.7) Chcę takie ściany w swojej kuchni, a nawet nie wiem gdzie i jak szukać tego w sklepach. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 04.01.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Przyznam, ze na załączonym zdjęciu ledwo ścianę widać nie mówiąc już o tym co na niej jest.Najlepiej wziąć katalog i przejść się do najbliższej Castoramy do działu z farbami i tam pytać.Ewentualnie wkleić porządne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 pójście z katalogiem też niewiele pomoże, bo przecież zdjęcia są obrabiane komputerowo. Kolor będzie też zalezny od maszyny drukarskiej. Poza tym są takie niuanse jak np. barwa światła użyta do oświetlenia planuj zdjęciowego. Moim zdaniem to jest najwyczajniejsza biel. Skandynawowie nie są oryginalni pod tym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margarita0320 04.01.2014 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dzieki, ale moze jednak wie ktos czy to moze byc jakis tynk dekoratorski albo cos w tym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2014 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 nie mam katalogu kuchennego a zdjęcie jest zbyt niewyrażne. Ja tam żadnej faktury nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts