aberowski 16.03.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Jak lubisz klasyke to moze cos takiego jak poniżej? Troche fantazyjne nozki, ale generalnie fotel jest elegancki prosty i minimalistyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 16.03.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 te fotele kosmiczne nie dałabym sobie ulokowac takich w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figa z makiem 17.03.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Jak lubisz klasyke to moze cos takiego jak poniżej? Troche fantazyjne nozki, ale generalnie fotel jest elegancki prosty i minimalistyczny. [ATTACH=CONFIG]350060[/ATTACH] no rzeczywiscie, całkiem fajny ten fotel, bo same te nóżki stanowią niecodzienny detal. To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 19.03.2016 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 mnie też podoba się nowoczesny minimalizm. nie lubie przepychu i zbednych zdobien bo to czesto wyglada kiczowato. teraz akurat szukam jakiegos eleganckiego prostego fotelu do salonu wiec jak cos macie to podrzuccie Zgadzam się, przepych w salonie jest raczej odpychający, (zdaję się, że generalnie ciężko znaleźć jakiego zwolennika zdobień, złoceń itp), taki "przesadzony" pokój sprawia wrażenie mniejszego, niż jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Syriusz_BLACK 22.03.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 joliska, wiadomo, że fotel musi pasować do reszty wnętrza. Chciałem po prostu jakichś inspiracji. Z tych Twoich najbardziej przemawia do mnie dwójka figa z makiem, klasyka zawsze spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin 22.03.2016 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 inspiracji?? lookij na komplet mebli sewilla dostepny w agata meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 22.03.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 sewilla moze sie sprawdzić jesli masz cały wystrój wnętrza w jasnych kolorach. mnie osobiście bardzie jspasował w domu wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 03.04.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 powiem wam, że trafiłam chyba na najbardziej nietypową szafę jaką widziałam w życiu. Tak się zastanawiam czy ktoś wpadł kiedyś na pomysł, by urzadzić sb salon w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nebraska5 23.04.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) No powiem Ci konevka ,ze to jest nietypowa szafa do salonu heheheh jak Ci się podoba , to czemu nie a salon powinno sie urządzać w zależności od tego co nam sie podoba . Ja mam np .meble typu wenge , z jasnym obramowaniem , mam jasne panele , więc pasuje idealnie . Sofa z fotelami tez jest mniej więcej w tym kolorze , tzn w ciemnym , kupowałam w [sPAMER] , ok 6 tygodni czekałam ,w sumie mam je od 3 lat i nic mi się nie dzieje z nimi Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 10.05.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 powiem wam, że trafiłam chyba na najbardziej nietypową szafę jaką widziałam w życiu. Tak się zastanawiam czy ktoś wpadł kiedyś na pomysł, by urzadzić sb salon w takim stylu [ATTACH=CONFIG]351851[/ATTACH] trochę kosmos jak dla mnie ale muszę przyznać zę na epwno każdy kto do mnie przychodzi zwróciłbym uwagę na taką szafę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabudowlany 29.05.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 powiem wam, że trafiłam chyba na najbardziej nietypową szafę jaką widziałam w życiu. Tak się zastanawiam czy ktoś wpadł kiedyś na pomysł, by urzadzić sb salon w takim stylu [ATTACH=CONFIG]351851[/ATTACH] Hahaha, faktycznie kosmos, ale urocze zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 05.07.2016 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 5 Lipca 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazynaa 21.07.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 (edytowane) Ciężkie zadanie, zwłaszcza, że nie mamy podanych żadnych wytycznych odnośnie Twojego gustu Nie wiem, wydaje mi się bez sensu wklejanie linków i zdjęć pojedynczych mebli skoro nie wiem tak naprawdę co lubisz. Przejrzyj sobie stronę [SPAMER]. My kupowaliśmy od nich meble, z tym że z salonu w Waw. Po roku użytkowania sprawują się dobrze, skórzana kanapa nadal wygląda jak nowa, tak samo fotele i stolik Edytowane 21 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redar22 02.08.2016 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, urządzam odnowiony i odświeżony salon w mieszkaniu... wszystkie stare meble zostały oddane rodzinie lub sprzedane... Salon jest ogólnie w kolorach białości podłoga kafelkowana też biała... Co do ławy to znalazłem to: lub ława z pufami (czarna) Szukam jeszcze sofy z narożnikiem, ktoś coś poleci najlepiej biała lub czarna Pozdrawiam Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaki112 08.08.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeśli chcesz Nowocześnie i stylowo to może zdecyduj się na jakąś meblościanke. Najlepiej będzie wyglądać jakaś o prostym albo nowoczesnym designie. u siebie mam SPAMER z podświetleniem i wygląda naprawdę fajnie do tego bardzo pojemna więc polegając na swoich doświadczeniach z meblościankami tej firmy mogę polecić jak najbardziej Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danthun 09.08.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 powiem wam, że trafiłam chyba na najbardziej nietypową szafę jaką widziałam w życiu. Tak się zastanawiam czy ktoś wpadł kiedyś na pomysł, by urzadzić sb salon w takim stylu [ATTACH=CONFIG]351851[/ATTACH] wygląda jak z domu Muminków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troer 11.08.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 ja zdecydowanie wole klasykę. Im prościej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nati80 15.10.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 (edytowane) Ja najbardziej lubie nowoczesna klasyke i tak mam tez urzadzone swoje mieszkanie. Eleganckie lecz proste, klasyczne formy nigdy nie wyjda z mody. Polecam zaznajomic sie z klasykami designu (np. tutaj [sPAM] ), dzisiaj na rynku jest mnostwo mebli inspirowanych meblami zaprojektowanymi przez najlepszych architektow swiata, ale oczywiscie w dostepnych cenach. Czasem nawet jeden taki mebel wystarczy, zeby nadac charakteru kazdemu wnetrzu. Edytowane 16 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forscher 30.11.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Nasz salon urządzimy w meblach Sevilla z salonu Agata W ten deseń http://www.cyprys.pl/files/structure/17/8/SEWILLA%20NOWA2.jpg Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmska 17.01.2017 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Hm kolorów i stylów mebli jest duużo Zależy czego szukasz. Mi najbardziej podobają się meble tapicerowane, szczególnie narożniki. Są wygodne (można się na nich dobrze rozsiąść i ułożyć) i wyglądają moim zdaniem bardzo fajnie. Obmyslilam sobie, jaką chcę kanapę, w jakim kolorze i zamówiłam na wymiar w firmie [spam]. Poczekałam kilka tygodni, a potem panowie przywieźli mi i wnieśli mój wymarzony narożnik Edytowane 17 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts