radk 05.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Witam chcemy w tym roku rozpocząć budowę domu . Bo dyskusjach padło na parterówkę i metraż do 100m2 by móc odliczyć vat (mdm). Na razie wygrywa projekt pracowni Atrium http://www.studioatrium.pl/projekty-domow/wszystkie-projekty/S-GL-987-Winston-X,961.html. Proszę o wypowiedzi na temat projektu spostrzeżenia nie znalazłem tematu dotyczącego tego projektu. Hmmm zmiany co do zmian to na pewno będziemy chcieli przenieść taras by mieścił się z boku salonu, no i zastanawia mnie zastosowany w projekcie pustak o gr. 30 cm czy to dobry pomysł może coś innego Czekam na wasze opinie i pomoc, projekt jeszcze nie zakupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 sa za to tematy o innych wersjach tego projektu. Ta parterówka jest olbrzymia. W dobie kryzysku ludzie rzadko takie budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radk 06.01.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 hmm olbrzymia tylko 99 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Nie. Ta parterówka ma ponad 130 m2. Chyba, ze garaż masz za darmo? Ale faktycznie jest mniejszy od pozostałych prezentowanych tutaj Winstonów. W tym projekcie nie przekomują mnie miniaturowe sypialnie. Spiżarka też nie jest spiżarką tylko zwykłą szafa. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matskl 06.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Taką grubość pustaka możesz wymienić na pustaka 24cm ale w tedy w 100% musisz dać grubsze ocieplenie. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts