ekmir 05.01.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jak wykonać oświetlenie halogenowe/LEDowe wpuszczane w sufit wykonany z GK, który jest ocieplony i zabezpieczony paroizolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 11.01.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Kup oprawy chalogenowe z puszkami dedykowanymi do opraw, zamontować puszki a potem w to oprawa z halogenem led ja tak mam jest ok, ledy się nie nagrzewają jak zwykla zarowka chalogenowa, do takich ocieplonych sufitow to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki_0luk1 22.01.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ja zrobiłem zakłady paroizolacji i kupiłem puszki do montażu oprawy halogenowej w stropie, chyba firmy paulmann - drogie ale dedykowane do takiego rozwiązania. Może znajdziesz tańszy zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 02.10.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Jeśli już to oprawy LED-owe.Puszki dedykowane: http://www.astat.com.pl/instalacje/puszki-instalacyjne firny Kaiser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 06.12.2017 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Temat - wykopalisko z 2014r Jeśli nie można kupić gotowych puszek to można kupić plastikowe miski w Tesco za 3zł sztuka i do tego przepusty kablowe - też za grosze. Wkleja się gotowe puszkomiski z kablami w folię paroizolacyjną i okleja szczelnie taśmą corofix. Takie puszkomiski zdały test szczelności budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts