ewelina_wu 06.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Zastanawiamy się z mężem jak ustawić meble w pokoju dziennym. Mąż uparł się na ustawienie jak poniżej. Ja ciągle mam wątpliwości i myślę czy oby na pewno będzie dobrze. Może ktoś ma jeszcze inne pomysły? Na rysunku są wymiary pokoju, okna z drzwiami balkonowymi i mebli jakie planujemy kupić. Dodam, że drzwi nie będzie. Chcemy wyburzyć część ściany i zrobić szerokie wejście bez drzwi. Narożnik będzie uniwersalny, można zmieniać strony. Mam jeszcze pomysł, żeby narożnik ustawić w rogu pod oknem, a regał tv dać pod krótszą ścianę (165 cm), gdzie znajduje się narożnik na zdjęciu. Wtedy stół dać bardziej na środku ściany, która mierzy 440 cm. Mam nadzieję, że moje wypociny na rysunkach są w miarę czytelne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 http://img844.imageshack.us/img844/4136/7iav.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_wu 07.01.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 kinka, dzięki za propozycje. Właśnie o tej pierwszej sama myślałam, tyle że mąż twierdzi, że narożnik nie może zasłaniać grzejnika (mimo, że mamy ciepłe mieszkanie!). Druga wersja zaproponowana przez Ciebie zupełnie odpada (nad czym zresztą ubolewam), bo też nie mogę przekonać męża na kupno kanapy, a nie narożnika. On jak się uprze to gorzej niż osioł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.01.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja bym zostawiła wersje nr 1 bo przy tym ustawieniu stół można odsunąć od ściany i siądzie 6 osób lub nawet 8 po rozsunięciu,a przy wersji "męża" stoi on w wejściu i jest ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_wu 07.01.2014 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 kinka Pertraktacje trwają jeszcze póki co. Pokażę mu Twoje pomysły i zobaczymy... Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 W ustawieniu męza drzwi służa chyba do ataku na niczego nie spodziwającego się biesiadnika przy stole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_wu 07.01.2014 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 W ustawieniu męza drzwi służa chyba do ataku na niczego nie spodziwającego się biesiadnika przy stole ? Tak jak pisałam wyżej, drzwi nie będzie. Będzie szerokie wejście z ościeżnicami tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts