aankap 11.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witam, Jestem właścicielką mieszkania o nietypowym kształcie i nie wielu kątach prostych. Byłabym wdzięczna za podsunięcie jakiegoś pomysłu? Gdzie postawić narożnik, gdzie telewizor, gdzie jadalnia? Mam spory problem, Dziekuję z góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.01.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Nie ten dział! To nie jest projekt domu tylko prośba o aranżację mieszkania. Masz szczęscie, że zauwazyłam twój temat. Inaczej pies z kulawą nogą by tobie nie odpowiedział.Przenoszę do działu Projektowanie wnętrz. Powiększ obrazek, bo na tej miniaturce niewiele widac. Warto też dodać wymiary ścian i napisac dla ilu osób to mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts