Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam !

po wielu poszukiwaniach spodbał mi się projekt Z203 z pracowni Z500.

Wydaje mi się funkcjonalny, ale proszę jeszcze o opinie o ew. wadach i zaletach, szczególnie osób które

go wybudowały zastanawiam się również czy koszty stanu zamkniętego uda mi się zamknąć w 150 tys. zł.

pozd.

Wydaje mi się funkcjonalny, ale proszę jeszcze o opinie o ew. wadach i zaletach, szczególnie osób które

go wybudowały zastanawiam się również czy koszty stanu zamkniętego uda mi się zamknąć w 150 tys. zł.

.

Na forum nie ma tematu o tym projekcie. Jest kilka wpisów ludzi, którzy go rozważali do zakupu.

Ten projekt nie jest tak funkcjonalny, jak mogłaby być parterówka. Ma długie, ciemne, waskie korytarzyki. Zamierzasz ogrzewać paliwem stałym, że potrzebujesz taką wielką kotłownię?

Na forum nie ma tematu o tym projekcie. Jest kilka wpisów ludzi, którzy go rozważali do zakupu.

Ten projekt nie jest tak funkcjonalny, jak mogłaby być parterówka. Ma długie, ciemne, waskie korytarzyki. Zamierzasz ogrzewać paliwem stałym, że potrzebujesz taką wielką kotłownię?

tak zamierzam eko groszkiem, poza tym w kotłowni zamierzam zrobić pralnię,

szkoda bo projekty z Z500 wydają mi się najbardziej funkcjonalne mają miejsce na szafy itp.

chyba że jakiś inny projekt z Zetki,albo jakieś przeróbki

to że korytarze są wąskie to akurat uważam za atut,

szkoda że tak mało jest budujących ten projekt:(