knittwiktoria 15.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Witam ! po wielu poszukiwaniach spodbał mi się projekt Z203 z pracowni Z500.Wydaje mi się funkcjonalny, ale proszę jeszcze o opinie o ew. wadach i zaletach, szczególnie osób którego wybudowały zastanawiam się również czy koszty stanu zamkniętego uda mi się zamknąć w 150 tys. zł. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Wydaje mi się funkcjonalny, ale proszę jeszcze o opinie o ew. wadach i zaletach, szczególnie osób które go wybudowały zastanawiam się również czy koszty stanu zamkniętego uda mi się zamknąć w 150 tys. zł. . Na forum nie ma tematu o tym projekcie. Jest kilka wpisów ludzi, którzy go rozważali do zakupu. Ten projekt nie jest tak funkcjonalny, jak mogłaby być parterówka. Ma długie, ciemne, waskie korytarzyki. Zamierzasz ogrzewać paliwem stałym, że potrzebujesz taką wielką kotłownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
knittwiktoria 16.01.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Na forum nie ma tematu o tym projekcie. Jest kilka wpisów ludzi, którzy go rozważali do zakupu. Ten projekt nie jest tak funkcjonalny, jak mogłaby być parterówka. Ma długie, ciemne, waskie korytarzyki. Zamierzasz ogrzewać paliwem stałym, że potrzebujesz taką wielką kotłownię? tak zamierzam eko groszkiem, poza tym w kotłowni zamierzam zrobić pralnię, szkoda bo projekty z Z500 wydają mi się najbardziej funkcjonalne mają miejsce na szafy itp. chyba że jakiś inny projekt z Zetki,albo jakieś przeróbki to że korytarze są wąskie to akurat uważam za atut, szkoda że tak mało jest budujących ten projekt:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.01.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 chcesz mieć pralnię w kotłowni z ekogroszkiem? Jak to sobie wyobrażasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts