Wiech 17.05.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Mam problem z wodociągiem.W warunkach przyłączenia budynku mam wybudować wodociąg długości 160 m,koszt ok.10 tyś zł.Działek jest 7 ale nie wszyscy chcą patrycypować w kosztach którzy nie są zainteresowani budową.Nie chcę być sponsorem wodociągu.Zastanawiam się teraz nad wybudowaniem studni do celów użytkowych.Czy jeżeli w projekcie mam podłączenie z wodociągu nie będę miał problemów jeżeli zrobię studnie,dodam że gmina wodociągu nie zbuduje z braku funduszy.Mam wysoki poziom wód gruntowych i z wodą nie były by problemy.Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 17.05.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Jeśli nie ma problemów z wodą w okolicy to lepiej zbuduj sobie studnię. Zanim to zrobisz pobierz próbkę wody od najblizszego sąsiada ze studni i oddaj do sanepidu. Będziesz wtedy wiedział jaka jest jej jakość i jak drogo będzie kosztowało jej uzdatnianie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.05.2004 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzieki za odpowiedż.Problemów z wodą być nie powinno,ponieważ mam wysoki poziom wód gruntowych,tylko czy będzie się nadawać do picia.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts