gzyl 09.05.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Witam Zastanawiamy się nad budową tego projektu w wersji G2 (może przedłużonej) i pewnie z zamianą wiatrołapu i dolnej łazienki. @yassaki - w jakiej fazie budowy jesteś. Bywamy w Gnieźnie i chętnie bym zamienił kilka zdań na temat projektu jeśli masz jakieś doświadczenia z budowy. Jak ktoś ma jakieś ciekawe rady to chętnie posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DzoanaPE 20.02.2019 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 nie podoba mi się połączenie garażu z domem. No błagam.. Połączenie domu z garażem jest najgenialniejszym pomysłem ever! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DzoanaPE 20.02.2019 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 Witam Zastanawiamy się nad budową tego projektu w wersji G2 (może przedłużonej) i pewnie z zamianą wiatrołapu i dolnej łazienki. @yassaki - w jakiej fazie budowy jesteś. Bywamy w Gnieźnie i chętnie bym zamienił kilka zdań na temat projektu jeśli masz jakieś doświadczenia z budowy. Jak ktoś ma jakieś ciekawe rady to chętnie posłucham My juz mieszkamy w "DOMU W ZŁOĆI G2" od 2 lat. Juz bym zmieniła kilka rzeczy;) Koniecznie zmień miejscami łazienkę z wiatrołapem!. Od razu będziesz miał przejście do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2019 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2019 No błagam.. Połączenie domu z garażem jest najgenialniejszym pomysłem ever! Połączenie przez wiatrołap - tak. Przez jakieś ciasne korytarzyki - bez sensu. Traci się m2 (bardzo kosztowne w budowie) na przestrzeń kompletnie niewykorzystaną. Architekt się zorientował jakiego babola zrobił i inne wersje są poprawione pod tym względem. Ty sama zorientowałaś się jaki to niewypał. Dlatego ostrzegałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts