kulibob 22.07.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Zależy, jak napełniasz tę butelkę. Jak w źródełku wody oligoceńskiej to masz taniej niż z kranu. tylko że w domu nie mam źródełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.07.2020 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 tylko że w domu nie mam źródełka A butelki z wodą same się pojawiają? Czy skądś przywozisz, że znasz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 23.07.2020 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 A butelki z wodą same się pojawiają? Czy skądś przywozisz, że znasz cenę? Jakie butelki? Pije się kranówę 15zł /m3 filtry na 3mc to jakieś 20zł. Filtracja na dom 120 20, 5um + zmiękczacz. Plus pitna węglowy i 0,3um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 21.09.2020 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Co do tematu ekspresów - EKSPRES CIŚNIENIOWY KRUPS EA815B Posiadam od lutego 2019 i w zeszłym tygodniu dostał awarię, mianowicie kawa zamiast z dysz to wylatuje spod ekspresu. Oddałem na gwarancję i czekam na opinię eksperta. Moje pytanie brzmi - Czy ktoś miał podobny problem z jakimś ekspresem? Czy gwarancja to uznaje? Co może być przyczyną takiej awarii? PS: Kawa od zawsze mielona na najdrobniejsze ziarno, a ekspres używany jest w domu, przez 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domkapodomka 23.09.2020 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2020 Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz po ekspresie. Automatyczny daje ci swobodę i mniej zaangażowania - klikasz, wlewasz mleko, uzupełniasz kawę i gotowe. Natomiast ciśnieniowe to już więcej pracy - dobrze ustawiony młynek, dobranie odpowiedniej kawy, codzienne ustawianie espresso, żeby kawa była smaczna itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.09.2020 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 kiedy te ekspresy zwróca sie względem wody grzanej w czajniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2020 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 kiedy te ekspresy zwróca sie względem wody grzanej w czajniku? wtedy jak kawa z czajnika będzie takiej klasy jak z ekspresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 24.09.2020 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 kiedy te ekspresy zwróca sie względem wody grzanej w czajniku? Zwrócić to mi się chce obiad, kiedy Ciebie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 24.09.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Zwrócić to mi się chce obiad, kiedy Ciebie czytam. Kawa to kawa najlepsza z fusami ale idę po kosztach i piję z przelewowego. Ate dziwolągi dla LGBT to nie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2020 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Kawa to kawa najlepsza z fusami ale idę po kosztach i piję z przelewowego. Ate dziwolągi dla LGBT to nie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts