waldii 13.06.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 posiadam okap amika i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPk 16.06.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Ja mam plyte indukcyjna, piekarnik i okap z Whirpoola - uzywam od 3 miesiecy, poki co bardzo sobie chwale, zobaczymy co czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czupiradełko 03.07.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Pralka, lodówka, piekarnik, płyta gazowa - wszystko Ariston Hotpoint - każdy sprzęt wybierany oddzielnie i za każdym razem dizajn i parametry techniczne przekonywały mnie do sprzętów tej marki. Działają już kilka lat bez żadnych usterek więc je polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 05.07.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Również kupiliśmy dla naszej mamy ostatnio taki bardziej grafitowy okap i nie widać na nim prawie w ogóle brudu, więc u siebie chyba też będe musiał wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daryjka90 26.08.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Wszystko mainstream... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pekról 31.08.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja zawsze mam problem z pralkami, często muszę szukać nowej -,- Jaką firmę polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 07.09.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 z pralek to najlepiej Samsung - wydasz trochę kasy, ale przynajmniej długo wytrzyma. Moja chodzi już 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FILANTROP 09.09.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 ja mam bardzo podobny model. Trochę głośny, ale mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAVIDOFSKI 11.09.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 czy ma ktoś okap BOSCH DWW 06W450? Jeśli tak, gdzie kupiliście, jak się sprawuje i czy jest głośny? Z góry dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkros 29.09.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Ja własnie stoję przed wyborem pralki i rózne opinie czytałem o Samsungu. Sam nie jestem przekonany do pralek tej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 03.10.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Odnośnie pralki, czytałem sporo dobrych opinii o Electrolux EWF1408WDL. Najtańsza to ona nie jest, ale za to ma spory limit wsadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.10.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dodam swoje 3 grosze Wielkie rozczarowanie marką bosch. Zmywarka. Ta z tańszych ale miała bardzo dobre opinie. Dokładnie domywa tylko przy użyciu tabletek quantum które niestety są najdroższe. Strasznie się zbiera brut we wszelkich możliwych zakamarkach. Ciągle z niej śmierdzi nawet jak są zapachy a naczynia są lekko zabrudzone (nie po rybie). Plus za cenę i za to że jest w miarę cicha. Pralka. Kosztowała coś ok 1,5 tyś w necie więc nie najtańsza. Jak wiruje to mam wrażenie, że leci w kosmos. Jak piorę małe rzeczy typu gacie, skarpetki to zawsze 1 szt znajdzie się w tej gumie. Oczywiście nie domyta Używam chemii z Niemiec mimo to pralka nie radzi sobie z niektórymi zabrudzeniami jak np ślady po antyperspirancie. Poza tym jest mało delikatna i spiera kolory. Dodam, że używam odpowiednich programów. Pranie delikatne, pranie do kolorów itp Plus za wygląd, duży bęben, dużą ilość programów w tym eco. Piekarnik. Nie mój, teściowej. Niższa półka cenowa. Używałam kilka razy. Fatalny. Grzeje jak chce. Ciężko go doczyścić. Mało funkcji. Długo się nagrzewa. Brzydki. Lodówka. Też teściów. Wybulili chyba z 3700 zł dopłacając za boki w kolorze inox żeby ładnie wyglądały. I tak. Plastik w środku tandeta straszna. Szuflada dolna połamana kilka razy. Kostkarka w zamrażalniku działała sprawnie przez parę m-cy teraz trzeba się namęczyć. Szuflady liche strasznie. Za ta cenę wykonanie żałosne. Co do boków. Ładnie wyglądały jak były nowe. Okropnie się rysują. Jeszcze gorzej je doczyścić. Odbarwiły się. Ja boscha nie polecam. Uważam, że sprzęt ten jest przereklamowany. Lodówka samsung. Super wygląd. Plastik w środku dobrej jakości. Dużo półeczek na drzwiach których wysokość można sobie pozmieniać. Funkcja szybkie mrożenie, chłodzenie, tryb wakacyjny. Komora 0 która naprawdę działa. Brak uchwytu. Dla mnie na plus. Jak agregat pracuje to trochę ją słychać. Poza tymi momentami cichutka. Duży plus za kółka z tyłu. Mimo dużych gabarytów łatwo ja przesunąć w czasie sprzątania. Samsung od początku był moim faworytem bo ma dużo bajerów, piękny wygląd a i cena przystępna. Mały minus za to że ładwo o wgniecenie w drzwiach. Stal jest bardzo delikatna. I łatwo ją niestety zarysować o czym się przekonaliśmy przyczepiając magnesy na lodówkę. Mimo to polecam. Kupiłabym jeszcze raz. Płyta indukcyjna Teka. Bardzo popularny model na forum. Ładnie wygląda, dobrze grzeje. Cena ok. Jestem zadowolona. Do piszczenia się już przyzwyczaiłam. Okap Amica Ładny przez pierwszy tydzień. Czarne szkło do czyszczenia to jakaś masakra. Po okresie gwarancyjnym przestał działać. Teście mają zmywarkę Siemens wolnostojącą. Już jakieś 13-14 lat. Nie do zdarcia. Przez te wszystkie lata raz naprawiana i dalej śmiga. Świetnie domywa, nie śmierdzi. Tylko nie wiem jak z ekonomicznością tego sprzętu. Teściowa chciała ją wymienić na coś nowszego ale facet przy naprawie powiedział, że to naprawdę porządny sprzęt. Lepszy od większości badziewia produkowanego obecnie No i zostawiła. Stoję teraz przed wyborem kupna piekarnika. Napaliłam się na Samsunga z funkcją Dual Cook ale jeszcze się wstrzymam bo mało opinii. Może ktoś użytkuje taki model i się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriss_le 17.10.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Witam, piekarnik pod zabudowe bosch hbn43w350 - SUPER!!, okap AKPOL - Ładnie i skutecznie, pralko-suszarka SAMSUNG ecobubble REWELACJA - inne pralki jakie mieliśmy w domu - AMICA/BOSCH odstępuuują i to daleko, mikrofala Russell Hobbs - DAJE RADE ładnie, tanio i pełni swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tonek1 21.10.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 a my mamy mix, lodówka Electrolux, zmywarka samsung i jesteśmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 02.11.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Dodam swoje 3 grosze Wielkie rozczarowanie marką bosch. Piekarnik. Nie mój, teściowej. Niższa półka cenowa. Używałam kilka razy. Fatalny. Grzeje jak chce. Ciężko go doczyścić. Mało funkcji. Długo się nagrzewa. Brzydki. Lodówka. Też teściów. Wybulili chyba z 3700 zł dopłacając za boki w kolorze inox żeby ładnie wyglądały. I tak. Plastik w środku tandeta straszna. Szuflada dolna połamana kilka razy. Kostkarka w zamrażalniku działała sprawnie przez parę m-cy teraz trzeba się namęczyć. Szuflady liche strasznie. Za ta cenę wykonanie żałosne. Co do boków. Ładnie wyglądały jak były nowe. Okropnie się rysują. Jeszcze gorzej je doczyścić. Odbarwiły się. Ja boscha nie polecam. Uważam, że sprzęt ten jest przereklamowany. Lodówka samsung. Super wygląd. Plastik w środku dobrej jakości. Dużo półeczek na drzwiach których wysokość można sobie pozmieniać. Funkcja szybkie mrożenie, chłodzenie, tryb wakacyjny. Komora 0 która naprawdę działa. Brak uchwytu. Dla mnie na plus. Jak agregat pracuje to trochę ją słychać. Poza tymi momentami cichutka. Duży plus za kółka z tyłu. Mimo dużych gabarytów łatwo ja przesunąć w czasie sprzątania. Samsung od początku był moim faworytem bo ma dużo bajerów, piękny wygląd a i cena przystępna. Mały minus za to że ładwo o wgniecenie w drzwiach. Stal jest bardzo delikatna. I łatwo ją niestety zarysować o czym się przekonaliśmy przyczepiając magnesy na lodówkę. Mimo to polecam. Kupiłabym jeszcze raz. Ja mam czarną lodówkę BOSCH kan58... od 2 lat i nic złego nei moge powiedzieć. Półki są regulowane i mogę je ułożyć tam gdzie mi wygodniej. Kostkarka działa sprawnie bez zarzutu cały czas, a jest dość intensywnie używana, ciągłe imprezy, letnie upały, itd - filtr jest wymieniany regularnie i nic się złego jak dotąd nie stało Dodam,ze po odkręceniu tylnej ścianki zauważyliśmy, że większość podzespołów jest sygnowanych LG Teściowie maja podobną side by side Samsung tylko srebrną ale ta znów ciagle się psuje, już była 3 razy serwisowana... Co do jakości półek to wg mnie są porównywalne. Rodzice mają piekarnik bosch juz 16 rok! i co prawda, nierównomiernie grzeje na wszytskich programach ale to dopiero od kilku miesięcy, gałki sa już mocno wytarte ale do tej pory nie było żadnej poważnej usterki. W odkurzaczu bosch zepsuł się silnik dosłownie zaraz! po upływie gwarancji a naprawa przewyższyłaby koszt nowego. Pralka samsung od roku działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 07.12.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Ja waśnie szukam lodóweczki , bo po 4 latach staraz zaczęła szfankować i już nie chłodzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 07.12.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ja mam lodówkę electroluxa wolnostojącą, użytkuję od 6-ciu lat i nic się z nią nie dzieje złego, no może przyczepiłabym się do głośności agregatu gdy się włącza ale oprócz tego jest cicha, generalnie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia9 10.01.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Tak, Electrolucs to podstawa, mam lodówkę i zmywarke ładne 10 lat i działaja super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 10.01.2016 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Z Electroluxa mam też pralkę i od 7 lat pracuje bez zarzutu a przy dwójce małych dzieci to mam co prać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_ 26.02.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 potrzebuje sprzetu agd calego "kompletu", jakie firmy polecacie i gdzie szukac okazji? wiadomo, kazdy chce wydac jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts