kulunkele 04.07.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Czy warto kupować sprzęt agd do kuchni, czyli piekarnik, zmywarka, płyta indukcyjna z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agacioo 15.07.2018 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 (edytowane) Lodówke pralke i tv mam z i nie narzekam ,dobrze służą Edytowane 16 Lipca 2018 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 29.08.2018 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2018 Przede wszystkim dobra lodówka, kuchenka, ewentualnie jakiś robot czy blender. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antonio787 03.11.2018 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Niezłe sprzęty ma Lidl, nie pamiętam jak nazywa się ta firma. Ostatnio kupiłem w Lidlu opiekacz, naprawdę solidny: metalowa obudowa, grzałki a nie płytka grzejąca, jakość wykonania lepsza niż poprzednika Philips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier.m 04.11.2018 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Nie do zgadzam się z tym, jakoby duże sprzęty powinny być kupowane u tego samego producenta. Często bywa tak, że dany producent robi świetne lodówki, ale już np. awaryjne pralki. Doświadczyłem to na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 08.11.2018 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola27 15.11.2018 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Przede wszystkim dobra lodówka, kuchenka, ewentualnie jakiś robot czy blender. Ja bym dodała do tego jeszcze zmywarkę - oczywiście w zależności od tego jak liczną mamy rodzinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo99 28.12.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 podpinam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.rowek 27.01.2019 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Ostatnio odchodzę od "prestiżowych" marek i drobny sprzęt typu toster, blender, itd. kupuję w biedrze, lidlu czy, firmy mantra. W moim odczuciu sprawdzają się równie dobrze, a ich trwałość podobna, więc po co płacić za markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bolo_L 02.02.2019 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Ja kupiłem ostatnio ekspres do kawy z Biedronki i jest naprawdę całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józeffo1719516521 07.04.2019 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 W ostatnich latach sprzęty dotychczas uznanych marek tak spadły na jakości, że rzeczywiście sprzęt typu Manta czy jakiś z Biedry czy Lidl są zblizone do nich jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejWalczak 09.12.2019 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Jak już inwestować w sprzęt, to najlepiej markowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernard123 15.03.2020 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Jak już inwestować w sprzęt, to najlepiej markowy. No i tu nie do końca się zgodzę... Teraz to nie są takie same sprzęty jak kiedyś, które działały 15 lat. Wielu producentów programuje żywotność urządzeń, dlatego od jakiegoś czasu zmieniłem politykę zakupową - kupuję mniej znanych producentów a jak dajmy na to odkurzacz zepsuje się po 2 latach nie jest mi żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allano 28.03.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Pralka, lodówka, kuchenka to wiadomo, podstawa, jak dla mnie niezbędna jest zmywarka. Nie trzeba jej używać na co dzień, zwłaszcza jeśli nie mamy licznej rodziny lub nie jemy wspólnie wielu posiłków, ale po weekendowych obiadach czy rożnych większych uroczystościach uważam, że zmywara jest must have. Za to uważam za będną kuchenkę mikrofalową, bez czego wielu ludzi nie może się obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 23.08.2020 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2020 Kupiłem cały sprzęt AGD z firmy BECO i jeszcze przed zamontowaniem zareklamowałem płytę indukcyjną bo miała pęknięte szkło wierzchnie. Ciekawe jak pozostałe sprzęty będą funkcjonować, wyprodukowane są w Turcji i Rumunii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 24.08.2020 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) No bardzo dobrze ,że wspierasz gospodarkę kraju islamskiego tak bardzo "przychylnego" dla Europy.Jak by innych firm w sklepach nie było.Nie wiem czy to świadomie robisz czy nie ale chciał nie chciał dokładasz cegiełkę. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Barliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 24.08.2020 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Byłem przekonany, że jest to firma zza naszej zachodniej granicy a tu taka niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barliniak 25.08.2020 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2020 Napiszę Ci jeszcze większą niespodziankę jeśli nie wiesz.Kupując takie sprzęty marek: Sharp,Hitachi,Toshiba klient jest przekonany ,że kupuje japońską technologię a tu panie zonk bo prawa do ich używania kupił jakiś czas temu turecki Vestel .Chodzi o rozpoznawalność marki dlatego na sprzęcie masz logo znane w Europie od wielu lat, a w środku siedzą tureckie technologie.Nie piszę tego ,że to jakieś badziewie jest.,tylko aby ludzie mieli świadomość do kogo te ich wydane pieniądze trafiają ano do muzułmanów którzy szturmowali zbrojnie Europę przez wieki i im się to nie udawało a teraz pokojowo ten cel osiągną bez wojny militarnej tylko gospodarczo i napływem ludności oraz dynamicznym wzrostem populacji.Na zachodzie Europy już to widać gołym okiem.Prędzej spotkasz rdzennych Europejczyków z pieskiem czy pieskami jak z 3czy 4 swoich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOMIS 08.12.2020 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Beko uznało reklamacje, co prawda procedura trwała 2 miesiące ale dostałem decyzję, że mogę zakupić produkt dowolnej firmy. Wybrałem Whirlpoola, już zamontowany i jak na razie cały. Wybrałem szerszy model 65 cm. Pozostałe sprzęty pozostały z Beko, gwarancje jak widać są uznawane,więc troszkę mnie ten wybór uspokoił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilka_ka 21.03.2021 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 czy obecnie wszystkie lodówki mają już silniki inwerterowe? jak z ich awaryjnością? a może lepiej szukać ze "stary" silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts