animuss 24.06.2016 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Zmywarka Siemens 60-tka do zabudowy, pracowała u mnie 24 lata bez żadnych napraw, wczoraj wystawiłem ją pod śmietnik, nadal sprawną, z powodu zmiany zabudowy kuchni na nową. Stała ze 2 godziny złomiarze ją dorwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.06.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Sprzęt już zamówiony. Trochę to trwało, bo szukałam, porównywałam, itd., ale już mam to z głowy, uff. I ostatecznie lodówka (do zabudowy) będzie z AEG, indukcja (do zlicowania z blatem) z Siemensa, a zmywarka (do zabudowy) z Boscha. Piekarnika nie kupowałam, bo bierzemy z tego mieszkania, a mam z Samsunga. Tak więc każdy sprzęt z innej firmy, no prawie, bo ekspres do kawy (do zabudowy) też mam z Siemensa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazka87 29.06.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Ja polecam sprzęt marki Miele. Może nie jest najtańszy, ale za to niezawodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania87 27.09.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja większość sprzętu mam firmy Beko, nie mam żadnych zastrzeżeń, do tej pory, odpukać nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiah78 11.10.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Kupując sprzęt do swojej wymarzonej kuchni, postawiłam na różnorodność skupiając się na najważniejszych cechach poszczególnych urządzeń oraz ich dopasowanie do stylu w jakim urządzone jest całe mieszkanie. Płytę indukcyjną mam Boscha, lodówkę i okap Gorenje, piekarnik Siemens, zmywarka Beko.Zdecydowanie najtrudniej było podjąć decyzję co do doboru młynka ale ostatecznie wybrałam Eureka Mignon - Młynek automatyczny - Błękitny. Wykonano go z wysokiej jakości materiałów, super jakość i co za design. Poszukajcie sami, polecam, bo naprawdę warto. Edytowane 11 Października 2016 przez asiah78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia59 29.01.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Miele - bardzo fajne odkurzacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apartamenty 10.02.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Tak, zgadzamy się - drobne urządzenia kuchenne także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michozi 15.04.2017 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Mam pytanie z innej beczki, nie firma czy model, a kolorystyka. Kuchnia otwarta na salon. Szafki białe (fronty połysk i korpusy) oraz drewniane blaty. Zdecydowałem się na lodówkę wolnostojącą, a piekarnik będzie pod indukcją. Jakie byście dobrali kolory do takiej kuchni sprzętów: zlew z baterią, indukcja, piekarnik i lodówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 19.04.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Inox - u mnie jest bardzo podobna kolorystyka i wszystkie sprzęty dopasowałam w tym odcieniu. No i ich jest największy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michozi 19.04.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Dzięki za opinię. Podesłałabyś zdjęcia swojej kuchni? Jak wygląda kwestia oferty na rynku indukcji w kolorze inox? Pytam, bo przeważają zdecydowanie indukcję w kolorze czarnym, występują również białe, a ostatnio w sklepie zwróciły moją uwagę sprzęty Whirpoola w kolorze beżu/brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 20.04.2017 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mam pytanie z innej beczki, nie firma czy model, a kolorystyka. Kuchnia otwarta na salon. Szafki białe (fronty połysk i korpusy) oraz drewniane blaty. Zdecydowałem się na lodówkę wolnostojącą, a piekarnik będzie pod indukcją. Jakie byście dobrali kolory do takiej kuchni sprzętów: zlew z baterią, indukcja, piekarnik i lodówka? U mnie będzie taka sama kolorystyka, sprzęt będzie czarny (poza lodówką - na razie ze względów finansowych zostaje moja stara biała, przyszłościowo będzie wymieniona na lodówkę do zabudowy), zlew + bateria kolor onyx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
honk 24.06.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2017 Myślę o zamianie płyty gazowej na indukcję, co polecacie? Nie chcę przepłacać ale też nie chcę potem żałować że przyoszczędziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontujesie 07.08.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Z doświadczenia polecam boscha - u mnie bezawaryjny od ponad 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 16.11.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 (edytowane) U mnie prawie wszystko jest z moderowano. I ja jestem zadowolona z tego sprzętu. Edytowane 16 Listopada 2017 przez Tomaszs131 Reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 20.04.2018 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 U siebie mam najbardziej podstawowe sprzęty, zero udziwnień. Teraz szukam tylko ekspresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomoK 28.04.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 U siebie mam najbardziej podstawowe sprzęty, zero udziwnień. Teraz szukam tylko ekspresu. A jakiej marki ekspres bierzesz pod uwagę? Zastanawiam się w jaki najlepeij jest zainwestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Retriever 04.05.2018 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Mam pytanie z innej beczki, nie firma czy model, a kolorystyka. Kuchnia otwarta na salon. Szafki białe (fronty połysk i korpusy) oraz drewniane blaty. Zdecydowałem się na lodówkę wolnostojącą, a piekarnik będzie pod indukcją. Jakie byście dobrali kolory do takiej kuchni sprzętów: zlew z baterią, indukcja, piekarnik i lodówka? U mnie salon z kuchnią, białe i dębowe szafki, blaty szare z granitu. Indukcja jest czarna, zlew czarny, bateria chrom, sprzęt czarny z inox, lodówka zabudowana (białe meble). Poglądowo wklejam parę zdjęć ze stalowym i czarnym zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 04.05.2018 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Na pierwszym zdjęciu nie widać czarnego zlewy, zabudowanej lodówki. Po co wklejać zdjęcia zaprzeczające treści postu. Chyba tylko po to by nabijać posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzius 19.06.2018 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 blendery i mixery- zelmer, chociaż zdarzało mi się kupić fajne marki biedra albo lidl, lodówka, pralka, zmywarka - bosch, piekarnik – beko, mniejsze AGD czyli garnki patelnie - metroz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 04.07.2018 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Naszym zdaniem, jeśli chodzi o zakup sprzętu AGD to warto najpierw sprawdzić, ile trwa gwarancja i jaki jest jej zakres oraz ile kosztują naprawy pogwarancyjne lub te, których gwarancja nie obejmuje. Następnie sprawdzić opinie o danym sprzęcie np. tu na forum. Dobrze aby duże sprzęty jak lodówka, pralka, zmywarka czy kuchenka byłby kupowane u jednego producenta ze względu na to, co napisaliśmy powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts