Erydan 26.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Mimo, że pada śnieg to wiosna zbliża się wielkimi krokami Szukam firmy która wykonuje poziome zadaszenia, typu pergola jak na zachodzie europy, ale nie interesuje mnie wyrób który proponują mi firmy od markiz. Zależy mi na oryginalności i prostocie wykonania. Czy ktoś z Państwa spotkał jakieś realizacje, gdzie można byłoby to obejrzeć lub ma namiar firmy oferującej takie rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 09.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ażurowe, czy z możliwością nasunięcia dachu? Jeśli to drugie, wpisz w wyszukiwarkę "pergotenda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.04.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Pergola to jest bardzo konkretna konstrukcja pod pnącza. Nie ma wspólnego nic z zadszeniem. Najlepiej wkleić zdjęcie czego szukamy. Pergola: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Villa_la_pietra,_giardino_est,_pergolato.JPG zadszenie tarasu: http://www.sunzal.com.pl/images/stories/produkty/pergola-pergolino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mDanik 22.04.2016 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Erydan, tak naprawdę takie zadaszenie, to zrobi średniej jakości Pan Henio złota rączka A tak poważniej, to piszę o tym w ten sposób bo sam wykonywałem, stawiałem tradycyjne pergole. To niewiele się różni od zadaszenia o które pytasz. Tak na prawdę to wystarczy projekt, rozpiska co i ile potrzebujesz i np. z pomocą kogoś kto ma trochę do czynienia z narzędziami, dasz radę taką prostą konstrukcję samemu zrobić. Materiał, to krawędziaki, może jakieś belki główne, może trochę ]kątowników czy łączników, wkręty i to wszystko. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts