enedue 09.10.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 No myślałam o tym, tylko chyba tliła się nadzieja , że pod tymi liśćmi to nie trzeba. No ale oczywiście trzeba . Pręty albo linki, tylko chyba linki systemowe nie udźwigną glicynii. To prawda, że m2 waży 65 kg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werbena86 13.10.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 glicynia będzie piękna, ale czy nie za bardzo problematyczna? Zawsze mi odradzano glicynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.10.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 glicynia będzie piękna, ale czy nie za bardzo problematyczna? Zawsze mi odradzano glicynię bo moze przemarzac na wschodzie kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts