Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Taras z wejściem drabinowym :lol:

Kolejna kombinacja alpejska :)

Juz pomijając ten fakt, to zarówno taras, jak i balkon musza mieć barierkę o przepisowej wysokości, bo ci KB nie podpisze zakończenia budowy.

Edytowane przez fotohobby

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taras z wejściem drabinowym :lol:

Kolejna kombinacja alpejska :)

Juz pomijając ten fakt, to zarówno taras, jak i balkon musza mieć barierkę o przepisowej wysokości, bo ci KB nie podpisze zakończenia budowy.

To się załatwi z KB albo puszka takiego co podpisze że barierka jest i tyle a jak nie będzie się dało to na złomie kupię jakieś rurki, pospawam i przykrece do odbioru a potem wywalę i będzie ok. Coś się wymyśli. Dziwne bo jest pełno domów z balkonami bez barierek i jakoś ludzie mieszkają. U mnie na wiosce kilka takich domów jest.

To może już kup trochę więcej tych rurek na złomie i pospawaj w wolnej chwili cały dom? Tak ze szwagrem, przy piwku. W parę wieczorów się wyrobicie, rurki dużo nie kosztują. Będzie git.

są szkielety stalowe ale wątpię aby z rurek to się udało ale z płaskowników to może... :p

Gość Arturo72
Znajdę takiego kierbuda co podpisze to co trzeba i tyle.

Jesteś Ty mądry ?

Po tym wpisie nie sądzę,że masz w głowie równo poukładane...

Czyżbyś był elektoratem PIS i jego suwerenem ?

Jak tak to się nie dziwię,że możesz tak debilnie myśleć :D

Edytowane przez Arturo72

Jesteś Ty mądry ?

Po tym wpisie nie sądzę,że masz w głowie równo poukładane...

też tak myślę

Czyżbyś był elektoratem PIS i jego suwerenem ?

Jak tak to się nie dziwię,że możesz tak debilnie myśleć :D

Możecie pisać co chcecie ale do pisiorów mnie nie porównujcie.

Myślę jeszcze nad taką wersją 17.jpg17a.jpg17b.jpg17c.jpg17d.jpg czyli zrobi się poddasze na części a na drugiej części taras na ewentualne przyszłe PV. Poddasze/strych będzie miejscem na ewentualny stół do bilarda (pewnie byłoby ciężko wnieść) czy inne rzeczy a miejsce się zawsze przyda. Tyle że trzeba ocieplić, uszczelnić i wentylować.

Myślę jeszcze nad taką wersją [ATTACH=CONFIG]365694[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365695[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365696[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365697[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]365698[/ATTACH] czyli zrobi się poddasze na części a na drugiej części taras na ewentualne przyszłe PV. Poddasze/strych będzie miejscem na ewentualny stół do bilarda (pewnie byłoby ciężko wnieść) czy inne rzeczy a miejsce się zawsze przyda. Tyle że trzeba ocieplić, uszczelnić i wentylować.
Weź gdzieś wyjedź, odpocznij od tych tematów budowlanych, bo masz coraz gorsze pomysły.