patrycja2307 11.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 witam, mam wielką prośbę potrzebuje pomocy w aranżacji salonu, niestety nie jest zbyt duży i w dodatku jest przejściem do kuchni może ktoś doradzi jak zmieścić tam sofę i stół dla 6-8 osób? poniżej zamieszczam szkic i wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zeberr 11.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Rzeczywiście maleńki A tak poważnie, spróbuj wkleić to jeszcze raz , bo prawie nic nie widać, spokojnie się tam zmieści i stół i kącik wypoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycja2307 11.02.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 sory, nie wiedziałm że aż taki malutki wyjdzie, może teraz będzie lepiej chciaż nadal nie wiem jak go odpowiednio powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 witam, mam wielką prośbę potrzebuje pomocy w aranżacji salonu] Przeniosłam to pytanie do nowego tematu, w "Pokażcie swoje salony" pokazujemy gotowe wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts