mwie 08.10.2016 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Marzena, jak u Was z temperaturami? komfortem? kominek?? Jak pisaliście w wątku o komforcie nt. temperatur w ostatnich dniach, że między 23 i 24 stopnie u Was, to mnie trochę zdziwiło. Bo słońca niewiele, zysków mało. U nas wczoraj zeszło do 21 z hakiem i załączyło się ogrzewanie podłogowe, a dziś przed chwilą uruchomiłam pierwszy raz kominek... nic na to nie poradzę, to silniejsze ode mnie- wciąż uwielbiam ten ogień... Natomiast w temacie temperatur- spodobało mi się to 21,5 stopnia, jest duo wygodniejsze też jak przychodzi do nas dużo dzieci i biegają, albo gdy mamy gości. Mam wrażenie, że ta temperatura jest zdrowsza i naturalniejsza, jeśli nie będziemy przy niej marznąć, to przeprojektujemy ogrzewanie. W zeszłym roku październik był słoneczny, i wystarczał do odpowiedniego podtrzymania temperatury, ale w tym roku nie zanosi się na to. Za oknem taka aura, że ma się ochotę na odrobinę więcej ciepła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 08.10.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Teraz mam niecałe 22stopnie i to jest faktycznie fajna temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 15.02.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Marzena jak zużycie na ogrzewanie? Ciągle kominek czy kable po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts