zimaela 20.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam, wszystkich forumowiczów Czy jest tu ktoś kto chciałby podzielić się ze mną swoimi uwagami na temat projektu Roedez? http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Rodez/ Zastanawiam się nad zakupem tego projektu i późniejszym wybudowaniem Co o nim sądzicie? Polecacie jakieś zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 21.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Efektowny, duży dom. Wszystkie pomieszczenia przestronne, ładnie doświetlone. Optymalny energetycznie będzie dla działek, na których ściana kuchenno-kotłowniana będzie północną. Według mnie najlepiej dom pasowałby w wersji lustrzanej na działkę z wjazdem od wschodu. W kwestii programu użytkowego właściwie nie ma się do czego przyczepić. Wprawdzie w domach o podobnej powierzchni często projektowane są wydzielone garderoby czy pralnia, ale wiele zależy tu od osobistych przyzwyczajeń preferencji. Moim zdaniem lepiej jeżeli jest przewidziane miejsce na szafy (a w tym projekcie jest), niż gdy wciśnięta zostanie garderoba, która jest zbyt ciasna i jeszcze nieraz o zgrozo pod skosem.Jedyna zmiana, na której mi by zależało, to próba zamiany schodów zabiegowych na dwubiegowe ze spocznikiem - takie będą o wiele wygodniejsze. Należałoby bliżej przyjrzeć się kosztorysowi, bo szacunkowy netto przedstawiony na stronie może mocno odbiegać od realnego kosztu budowy tego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zimaela 04.03.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Rodez/ Jednak chciałabym zaczerpnąć informacji od innych forumowiczów. Jak Wam się on podoba? Wprowadzilibyście jakieś zmiany? Czekam na opinie i uwagi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt Przecież już założyłaś jeden wątek o tym projekcie. Po co kolejny? Od mnożenia wątków wpisów nie przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts