adamjot 24.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja buduję Małgosie z domudlaciebie, ale Klaudie II też widziałem, też się podoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_doa 26.05.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Świetny projekt, to okrągłe okno wcale nie musi być drogie, wystarczy tylko zrobić dobry rekonesans wśród producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
venus_genetrix 26.05.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Madziula, gdzież Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 27.05.2014 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Wpadłam w wir pracy- niestety nie budowlany jeszcze:( z przyczyn różniastych niestety start musimy opóźnić zależności od sytuacji wiosna bądź jesień 2015:/ Lecz może nam to na dobre wyjdzie bo załatwiamy częściowe odlesienie i linia lasu nas nie będzie ograniczała tak bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts