szaitis 25.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Witajcie Kolejny raz muszę się Was poradzić, tym razem odnośnie sofy i jej koloru Odnośnie modelu to mamy już praktycznie wybrany Bizzarto Palermo jeszcze tylko wczoraj zobaczyłam Livingroom - Change i zasiało mi to w głowie niepewność co do Palermo. Jednak głównie chodzi mi o kolor. Wklejam fotki salonu i kuchni, gdyż kuchnia zupełnie otwarta na salon jest. Ogólnie salon jest w szarościach, kuchnia biała, ściana z tv czarny stiuk, więc całość wygląda dość "smutnie". Planowaliśmy także szarą sofę i rozświetlać dodatkami (dywan, poduszki, zasłony) jednak nie wiem czy to wystarczy do rozświetlenia pomieszczenia. Sofa, która jest teraz przywieziona jest z naszego starego mieszkania i już mocno wysłużona, więc jej tu nie będzie, a w jej miejsce wstawiona będzie nowa. Telewizor stoi obecnie na starym biurku, ale szafka pod tv już się wykonuje w kolorze blatu kuchennego. Doradźcie proszę na jaki kolor sofy stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Biała lub jasnoszara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 25.02.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Białej nie wezmę, bo będą ją tylko cały czas czyścićNad jasnoszarą myślałam, ale nie wiem czy nie zginie na tej ścianie - ściana też jasnoszara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_123 25.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ja bym poszła w intensywne kolory. Nawet w fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 25.02.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 magda - a zauważyłaś takie paski na ścianach? one są szaro -jasno zielone - myślisz, że dodawanie mocnego zupełnie innego koloru nie będzie się gryzło? Ja miałam fazę na taką turkusową sofę, ale nie mam odwagi. Zielonego koloru niestety nie znalazłam w dostępnych materiałach żeby mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.02.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kolorowa kanapa to samobójstwo Szybko się opatrzy, trudno ją zmienić etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 25.02.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 joliska - czyli też jesteś za szarością? a jasno czy ciemno szarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 25.02.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 joliska - czyli też jesteś za szarością? a jasno czy ciemno szarą? wydaje mi sie ze taka srednio szara bedzie ladnoe wygladala. plus kolorowe poduszki w jednej tonacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpbud 27.02.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 A ja bym zdecydował się na jakieś pastelowe kolory, ponieważ to rozjaśni całe pomieszczenie i sprawi, że będzie przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 27.02.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Popieram , szara kanapa + kolorowe poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 27.02.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 dziękuję za rady odpuszczę już z pewnością intensywny kolor sofy i jasny pastelowy lub szary zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolita78 27.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Szara! pamiętaj nie grafitowa.... żebyś nie zaszalała przy oglądaniu próbnika. Ja mam grafitową, piękną... i każdy paproszek widać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szaitis 27.02.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 lolita - ja mam kota więc sierść często i gęsto leży na sofie - dzięki za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ja mam czerwoną kanapę i wcale mi się nie opatrzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.02.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 No ale wg mnie sofa w jakimś mocnym kolorze już zobowiązuje , a dodatkami w stylu np właśnie poduch można sobie za jakiś czas zmienić ogólny wygląd. To takie moje zdanie na ten temat. Ja wolałabym neutralną w miarę kanapę a dodatki fajne , które można co jakiś czas kolorystycznie wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_123 28.02.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ojej, no co kto lubi Ja na przykład kocham szarości i beże i nie nudzą mi się takie kolory, ale znam osoby, które nie lubią tak zwanej kolorystycznej nudy A pasków nie zauważyłam, mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenna 28.02.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) ja bym postawiła na mocny turkus /zakłądam,że krzesła też będziesz zmieniać?/tu jest przykład zestawienia szarości i turkusu: http://galeria-wnetrz.pl/projekty-pokoi/aranzacje-salonu/turkusowa-sofa-aranzacje.html Edytowane 28 Lutego 2014 przez fenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts