eewelinaa83 28.02.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witam , czy może ktoś buduje dom według tego projektu ? http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-cyprysowej-19.html Wszelkie opinie i rady na jego temat mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na forum są ludzie budujący inne wersje domu przy cyprysowej. Mnie nie podoba się wchodzenie do kotłowni i garażu w zasadzie przez salon.Do tych pomieszczen powinno się wchodzić przez wiatrołap.Jesli będziecie grzać gazem lub PC, to mozna sie pobawić w zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eewelinaa83 28.02.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Tak wiem ze ludzie budują inne wersje przy cyprysowej . Ten projekt najbardziej mi pasuje do warunków zabudowy, Ponieważ dach musi być równolegle do drogi a działka ma tylko 20 m szerokości z małym skosem a długa jest 45 m .Dom musi mieć max 11,5 m szerokości . Na pewno będą zmiany w projekcie. Jesteśmy z mężem na etapie wybierania projektu i właśnie zastanawiamy się nad tym domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
globolski 24.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam My z żoną budujemy cypryska przy 19, a w zasadzie zaczęliśmy, właśnie zaleliśmy ławy, ocieplamy i zasypujemy. trochę zmian w projekcie jest, miedzy innymi przedłużony garaż, poszerzona okna, wejście do kotłowni od garażu.A u was jaki postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombrat 04.03.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Odświeżę temat, bo mocno zastanawiam się nad tym projektem, ze względu na wąską działkę 20m (28m długa) i podwójny garaż od frontu. Wdzięczny byłbym za zdjęcia powykonawcze i ew. czy ktoś ten dom budował w woj. dolnośląskim/opolskim, powiedzmy 200 km od Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts