mariaczi 06.03.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 cześć, Przymierzam się zakupu ciekawego mieszkania.Żeby zrobić pełny rozkład z jednego pokoju trzeba wydzielić ~6m korytarza (niestety nie da się mniej, ponieważ po drodze jest komin)Chciałbym jakoś fajnie wykorzystać przestrzeń nad tym wydzielonym korytarzem.Myślałem o łóżku ale wysokość jest dość mała, co chyba nie byłoby komfortowe do spania... Może kąt do pracy/nauki? Chyba ~1,5m na biurko+monitor itp + obok jakieś szafki byłoby komfortowe co?Jakie macie pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 w korytarzu zrób pawlacz i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 12.03.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na łóżko naprawde byłoby mało - bo to by było ciekawe Ja bym skorzystałą z podpowiedzi jakiegoś projektanta , sma nie mam pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts