DACxxxAZ 07.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Poruszam temat w obrębie dachów. Jak Wam się Panie i Panowie ogląda ten program i może jakieś opinie ? Mi szczerze mówiąc ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kondziu87r 07.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dupy nie urywa :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dafi Pe 08.03.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nie jest to taki rozmach jak w USA, ale lepiej, że coś robią dla ludzi niż nic. Gdyby nie te pieprzone tańce z gwiazdami itp., może mieli by większy budżet. Jak widziałem te rudery, co je robili, to fajnie, że chociaż coś. Pytanie tylko jak to się przełoży na trwałość wykonanej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 08.03.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Ja nie widziałem wszystkich odcinków ale to co w USA robią to super sprawa, budują od podstaw,przygotowują prefabrykaty i w kilka dni wszystko do kupy składają.. Potężna kasa od sponsorów.. Dobrze że pomagają ale spodziewałem się po Polsacie że to będzie trochę z jajeczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.03.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 porównujesz robaczka ze szpakiem który może go łyknąć bez popijania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komineksa 16.03.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Eh, ja to jakąś awersje mam do tej pani ogólnie, także nie jest na tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2014 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Mozna porównać rynek zbytu dla reklamodawców - Ameryka vs Polska.Trudno oczekiwać, by sponsorzy pchali się drzwiami i oknami, bowiem ten program nie przekłada się znacząco na zwiekszenie sprzedazy. Dobrze, że ludziom pomagają, ale brak jest dobrej reżyserii - brak dramaturgii, brak temperamentu prowadzącego. Kiedyś, na fali Big Brother jedna z uczestniczek urządzała mieszkania (pokoje?) na wizji. Coś podobnego miała też niemiecka telewizja. Z programów tego typu jest jeszcze Dekoaratornia, ale tam stacja funduje tylko projekt i robociznę (+ rabaty przy zakupie). Materiały kupuje właściciel mieszkania/domu. Ciekawe z jakim budzetem zaczynał Extreme Makeover u początków swojego powstania? Jak znam życie, właściciele wyremontowanych domków mają w swojej wsi obrobioną dupę przez sasiadów - z takiej polskiej zawiści. Edytowane 18 Marca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATRON 19.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 To są programy reżyserowane na licencjach producentów zachodnich nie ważne czy to odpicuj mi brykę czy dom, to jest tv i rządzą tam inne reguły a czy ktoś dostaje te mieszkanie nie jestem pewien. Podam przykład jednej z polskiej tv która prowadziła tego typu program w jednej serii małżeństwo urządzało mieszkanie od dewelopera oczywiście nigdy te mieszkanie nie było ich w kolejnej serii prowadząca program kupowała mieszkanie i potem je urządzając dla siebie. Oczywiście prowadząca oglądała mieszkanie do kupna te które było wykańczane w poprzedniej serii a mieszkanie które sobie wyposażyła przez kilka odcinków nigdy nie było jej to wszystko jest robione na potrzeby konkretnego programu. Nie oglądałem tego nowego programu pani Dowbor ale brał bym spory dystans do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 program Bitwa o Dom polega na urządzaniu mieszkania w bloku dewelopera - kto urządzi najładniej i zmieści się w zaplanowanym budżecie wg. jury, otrzymuje lokal na wlasność. Pozostali uczestnicy nie dostają nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 20.03.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Znam osobę, u której "sprzątała" Perfekcyjna Pani Domu. Bałagan został zrobiony na potrzeby produkcji, więc moja wiara w tego typu programy nie jest bezgraniczna Choć z drugiej strony, bywam w restauracji, którą "podpicowała" M.Gessler i trzeba przyznać, że zmiana jest widoczna i to na zdecydowany plus. Poziom trzymają od kilku lat, w niedziele brakuje praktycznie pustych stolików. Pytanie tylko, jakie są faktyczne kryteria wyboru tej a nie innej restauracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts