lisek88 12.03.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam!mam problem chodzi o to ze dostalem dom w stanie surowym teraz na wiosne mysle ruszyc z elewacja. Chodzi o to ze dom po 4 stronach ma zaczete tak zwane przypory i nie wiem co z nimi zrobic czy odciac czy dokonczyc je niemam pojecia jak to bedzie wygladac bo myslalem u dolu zrobic pasek z plytku klinkierowej i czy te przypory by ladnie wygladaly z tym klinkierem mam nadzieje ze ktos wie jak to wyglada jak by mial ktos jakies pomysly jak to zrobic lub zdjecia bylbym bardzo wdzieczny szukalem po internecie ale nie ma tego z byt wiele:/dziekuje za wszelka pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.03.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Skuć - te podpory to tandeta do kwadratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts