Morszczuk 13.03.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Witam!Mam pewien problem i liczę na Was. Do mojego domu jest dołączony taras. Jest zalany jednym stropem wraz z parterem. Pod tarasem jest zagrzybione pomieszczenie i postanowiłem zlikwidować taras. W oryginalnym projekcie budowlanym taras jest na wysokości 50cm ale w trakcie budowy [18lat temu] wyszedł pomysł, by zrobić tam pomieszczenie, więc taras podniesiony został do 160cm. Chcę teraz zburzyć to wszystko i zrobić taras właśnie na wysokości 50cm [tak jak było założone kiedyś tam]. I moje pytanie brzmi –czy potrzebne jest mi na to pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 nie. potrzebne jest pozwolenie na rozbiórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts