gabrysia34 14.03.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam serdecznie,Buszując w sieci napotkałam to forum.Chciałabym prosić o pomoc w aranżacji mojego pierwszego mieszkanka - kawalerki 37m2. Nie mam za bardzo pomysłu jak urzadzic kuchnię, moze stół mozna byłoby ustawic w kuchni , nie potrafie sobie tegowszystkiego zaaranzowac, nie chcialabym chyba aby w pokoju stał stół z krzesłami. W łazience raczej kabina niz wanna , wyjscie na telewizor jest tez w pokoju między drzwiami balkonowymi, w kuchni równiez sa drzwi a nie okno. Dopiero zaczynam przeglądać wszystkie katalogi wyszukiwać pomysły, ale będę wdzięczna za każdą podpowiedź Napisze moze wymiary pomieszczen bo na skanie nie widac wyraznie:pokój dzienny - 19.43aneks kuchenny - 7,33łazienka - 5,77przedpokój - 4,62http://z-bud.pl/foto/07a6ecb7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 14.03.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Poszerzyłabym przedpokój bo na rzucie od dewelopera wygląda, że drzwi wejściowe się ledwo otwiarają przez szafę. Pozwoli to też sensowniej umieścić wejścia po pokoju i łazienki - za ich drzwiami będzie miejsce na jakieś płytkie meble. W kuchni mały stół 80x80cm. I jeszcze wersja ze zmniejszoną łazienką dzięki czemu kolubryniastą pralkę można zamknąć w schowku w korytarzu Edytowane 14 Marca 2014 przez alicyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 14.03.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mnie się bardzo podoba układ pierwotny i nic bym tutaj nie zmieniła,jedynie może w kuchni nieco przesunąć tę ścianę bo robi się wąsko przy wejściu.Gdzie posadzisz ewentualnych gości,jak mini stół w kuchni a kanapa na 2 os.......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 stół na czas przyjjęcia przenosi się do pokoju, dostawia do kanapy i ustawia krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 17.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No tak można wyciągnąć.Ja bym tam wolała jeść śniadanie przy normalnym stole niż takim upchniętym przy ścianie w kuchni do tego zerkając na wiadomości.Co innego jakby nie było na niego miejsca a tu aż się prosi żeby go postawić w kąciku przy oknie,dlatego nic bym nie zmieniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts