PatrycjaRafał 14.03.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 W jednym miejscu na budowie mam zebrany gruz (np. kawałki cegieł). Przy ostatnim zalewaniu rdzeni, reszta betonu została wylana na ten gruz i zrobiła się wielka skamielina. No i teraz pytanie co mogę zrobić z takim fantem poza tym, że ochrzanię wykonawcę, że robi wiochę? Czy po rozkruszeniu przyda się to do czegoś? Czy waszym zdaniem wykonawca powinien to pokruszyć w myśl zasady jak nawarzył piwa to niech teraz je wypije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 14.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 P&R: niech sobie zabierze ten bardak ze sobą. Jak takie coś zrobił to ni to ni sio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.03.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 w bagno i zadołowac jeżeli takie posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 23.09.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Resztki betonu i gruz są wykorzystywane do utwardzenia podjazdów. Oczywiście głupotą było lanie betonu po gruzie i stworzenie monolitycznej rzeźby przestrzennej. Niech to bezmyślny twórca rozkuje. Pozostałości albo do konteneru albo pod podjazd, chyba że chcesz mieć na podwórku niepowtarzalną rzeźbę przestrzenną ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 ale pod podjazd nie nadaje sie cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 24.09.2015 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Może nieprecyzyjnie napisałem - nie nadaje się na podjazdy jako wierzchnia warstwa, ale na podbudowę - jako najgłębsza warstwa się nadaje - gdyż przekruszona cegła dobrze się klinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts