Elfir 24.03.2014 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ten cytat to Generał Tacticus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 24.03.2014 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 A mogliśmy mieć rurę z gazem z Norwegii... Norwegom nie opłacało się kłaść ropociągu tylko dla Polski dlatego nie mamy. Za małe zapotrzebowanie a z Rosją nie możemy zerwać kontraktu ( duże koszta ). Pozostałe kraje jak Łotwa, Estonia, Litwa, Cechy, Słowacja, Węgry olali temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bangladeszcz 24.03.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 mam nadzieję, że tylko tak sobie zapitoliłeś palcami na klawiaturze w kontekście nie psucia sobie reszty dnia Nie, nie "zapitoliłem" sobie tak na klawiaturze dla nie psucia sobie reszty dnia. Nie istnieją żadne przesłanki świadczące o możliwości realnej wojny z Rosją i każda opinia mówiąca o zagrożeniu militarnym dla Polski jest według mnie po prostu śmieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollkaa12 25.03.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jestem tylko ciekawa dlaczego na starych poligonach ćwiczą żołnierze jak nigdy. Niektórzy nawet dostają wezwania aby się stawić na ćwiczenia. Co to się dzieje.. A czytaliście wczoraj ten artykuł? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15673629,Rosja_proponuje_Polsce_rozbior_Ukrainy___MSZ_dostalo.html Śmiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.03.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Pismo wyszło z Dumy, a nie od rządu. A jak myślisz na jakim papierze wypisuje nasz Antoni Macierewicz? Jak pisze do USA to też na papierze sejmowym, jako przewodniczący Zespołu Parlamentarnego ( a to że każdy poseł może założyć dowolny zespół, o dowolnie górnolotnej nazwie to inna sprawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.03.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Jestem tylko ciekawa dlaczego na starych poligonach ćwiczą żołnierze jak nigdy. Niektórzy nawet dostają wezwania aby się stawić na ćwiczenia. Co to się dzieje.. ....: To prawda - na wschodniej ścianie masa wojska szwenda się po lasach. Grzybów jeszcze nie ma to pewnie coś kombinują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zastanawiam się, czy budowac schron...?? Aaaa .... Jakby ktos chciał do partyzantki, to ja w lesie mieszkam, warunki są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 03.04.2014 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 A co sądzicie o sankcjach Rosji na polską wieprzowinę a w niedalekiej przyszłości pewnie i na warzywa i owoce ?Czy z tej perspektywy warto było angażować się w ukraińskie przedwiośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 05.04.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 A co sądzicie o sankcjach Rosji na polską wieprzowinę a w niedalekiej przyszłości pewnie i na warzywa i owoce ? Czy z tej perspektywy warto było angażować się w ukraińskie przedwiośnie ? Mnie to Lottoi powioewo .....ani jednego ani drugiego nie hoduję , dla mnie na rękę bo świnka u rolnika prosto z chlewa będzie tańsza , w związku z czym wędlinki własnej roboty będą smakowały lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 05.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mnie to Lottoi powioewo .....ani jednego ani drugiego nie hoduję , dla mnie na rękę bo świnka u rolnika prosto z chlewa będzie tańsza , w związku z czym wędlinki własnej roboty będą smakowały lepiej.. Typowe myślenie.Jeśli mnie nie dotyczy to lotto .Świnka u rolnika będzie tańsza do czasu dopóki teraz są trudności ze sprzedażą ,gdy rolnicy pozbędą się tej wieprzowiny nie będą dalej prowadzić hodowli bo nikt nie będzie dopłacał.Rząd powinien interweniować ,bo niedługo będzie tylko mięsko z unii, a wtedy zdziwisz się jakie będą ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 06.04.2014 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Zycie w Polsce jest przerażająco ciężkie dla większości stąd rozumieć należy podejście do spraw tzw. państwowych w stylu tumiwisizmu. Po co bronić kraju, który dla większości jest piekłem a nie rajem - przykładem jest sytuacja matek wychowujących swoje niepełnosprawne dzieci i ich protest na Wiejskiej. Ja im się nie dziwię, że Putina wzywały na pomoc Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.04.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja im się nie dziwię, że Putina wzywały na pomoc ooo, wzywały? to powinny do Rosji jechać pomieszkać. Z pieśnią na ustach by wracały. Z rolnikami, hm. Jemy za dużo mięsa. Jako społeczeństwo. Jak mniej będą produkować i będzie drożej, to tylko będziemy zdrowsi. Nie mówię o najbiedniejszych, bo ich i tak nie stać na mięso. Mówię o przeciętnej rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.04.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Podobno NATO to teraz także my...Ciekawe dlaczego w NATO o niczym nie decydujemy?No to...U siebie, jak codziennie widać, tez nie zadecydujemy, bo od dawna tego nie robimy w stu ważnych sprawach... Mamy sojuszników.Na zachodzie...Można z cała pewnością założyć, że jakby co, to ONI NATYCHMIAST (jak wtedy) wyrażą swe pełne oburzenie, dezaprobatę i nawet może pogrożą PALCEM!!!Wtedy ja... pomyśle jak by tu tym, co przylezą (jak przylezą - tylko po co?) "umilić" życie.Zwykle kilka dobrych pomysłów na rozwiązywanie problemów miewam...W kamasze nie pójdę, bo tak bardzo łysych już nie biorą...No, chyba, ze sąsiad IM doniesie, ze JA miewam "dobre" pomysły...Wtedy następne pokolenia ufundują mi... pomnik... możne...W jakiej nowej Berezie, Katyniu czy cholera wie gdzie... A świat sobie dalej pójdzie swoja drogą... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie mam swojego boinga...Nie mam nawet goldu na opłacenie WSZĘDZIE paliwka do mojego autka...Kumam po Angielsku i letko "parle France" a dobrze gadam po Rusku...Chyba, z konieczności - zostanę i popatrzę - co będzie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.04.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ale.... Namawiają nas na odebranie zawłaszczonych włości kniazia Jaremy Wiśniowieckiego. Poszlibyscie po nie? Burłaja Zagłoba usiekł, Chmielnickiego już tez nie ma... Łatwo by było. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.04.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ooo, wzywały? to powinny do Rosji jechać pomieszkać. Z pieśnią na ustach by wracały. Z rolnikami, hm. Jemy za dużo mięsa. Jako społeczeństwo. Jak mniej będą produkować i będzie drożej, to tylko będziemy zdrowsi. Nie mówię o najbiedniejszych, bo ich i tak nie stać na mięso. Mówię o przeciętnej rodzinie. Jak Ty mądra jesteś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts