Gość Kate32 18.03.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Czy ktoś posiada meble firmy Adriana Furniture? Jestem zainteresowana kupnem kanapy i szezlonga jednaksklep jest tylko on-line i nie wiem jaka jest jakość tych mebli. Słyszałam też, że można je obejrzeć w show roomie ale to kawałek drogi odemnie.Dlatego pytam tu. Opinii na temat tej firmy, też jest mało w necie. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Kate32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.03.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A ja ciągle słyszę, że Adriana spamuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kate32 18.03.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 A ja nie pytam o spamowanie tylko o jakość mebli tej firmy.To tak dużo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 18.03.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Jeśli firma ma w "poważaniu" zasady kultury internetowej, to równie dobrze może mieć w [...] i swoich własnych klientów. Choćby na tej podstawie nie polecałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Meble są szajsowate, rozwalają się po tygodniu. Obicie się przeciera, w siedzisku robią się zagłębienia. Z resztą można zobaczyć ilu ludzi chce się pozbyć tych mebli na tablica.pl Nigdy nie kupujcie tego badziewia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kate32 19.03.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Aż się boję cokolwiek tu napisać aby nie zostało to źle odebrane:sick: lub potraktowane jako spam. Mimo wszystko dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bba 27.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Drodzy moi, po prostu odpowiadajmy na pytania, a nie bądźmy złośliwi Ja chciałabym się zapytać, czy możecie mi polecić jakiekolwiek meble w tkaninie, które są warte wydania większej kwoty. Mam salon w kolorze cytrynowym i potrzebuję fajnych mebelków A marki o której wspomniała Kate32 niestety nie znam, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowana_lala 27.03.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Alicja Jejuśki, fajnych mebli jest naprawdę ogrom. Polecam Ci najpierw przejrzenie forum, bo tutaj wiele wątków już powstało na temat mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bba 28.03.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 malowana_lala przejrzę forum zgodnie z Twoją radą Zapytałam tutaj, bo jestem nowa i jeszcze nie bardzo umiem się poruszać po forum Wiem, wiem.. mogłam przejrzeć je i poczytać regulaminy itp. Wiem. Mój błąd Szukam w takim razie inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowana_lala 31.03.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 alicja_bba, tu masz zbiór wątków http://forum.muratordom.pl/search.php?searchid=2389044 przejrzyj sobie i może znajdziesz coś dla siebie. W razie czego każdy tutaj służy pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja_bba 03.04.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dziękuję bardzo! Już się zapoznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwinto 17.07.2017 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Kupowaliśmy z żoną kanapę Adriana Furniture i nie ma się do czego przyczepić. Dobry, solidny mebel. Nie napiszę nazwy modelu kanapy bo nie pamiętam. Żona wybierała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts