combo 18.03.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Mam problem zarząd dróg nie chce sie zgodzić na zjazd na działkę tam gdzie ja go chce(zaznaczony na zielono) jedyny zjazd na jaki sie zgadzają i to po odwołaniu sie od ich decyzji to zaznaczony na czerwono. Inny zjazd niż ten na zielono nie ma sensu. Drogi te sa drogami osiedlowymi bez asfaltu gdzie natężenie ruchu to 1 samochód na godzinę. Co radzicie czy zrobić zjazd na dziko, kombinować z jakaś zatoczka albo moze jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.03.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 samowola budowlana jest kosztowna. Z jakiego powodu "czerwony" zjazd nie wchodzi w grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 20.03.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ułożenie budynku w tym miejscu jest jedynym sensownym. Gdybym garaż zrobił po stronie przeciwnej miałbym usytuowanie części mieszkalnej od północnego wschodu. Niestety innej opcji jak samowola nie widzę. Albo zrobię dom bez ogrodzenia albo z 2 wiazdami albo nie wiem co jeszcze. Słyszałem ze zatoczka jest rozwiązaniem ale nie mogę znaleźć potwierdzenia poza jednym stwierdzeniem kogoś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 20.03.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 A czy jest możliwość przesunięcia domu do tyłu wgłąb działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 20.03.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Obecnie jest 9m od pasa drogi. Jeszcze dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 zrób inaczej ogrodzenie, odżałując częśc frontu działki na komunikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 22.03.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Myślisz o zrobieniu czegoś w stylu zatoczki tzn wcięcia w płocie czy wyłożyć wszystko kostka i jeździćodz czerwonego wjazdu do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.03.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Myslę o tym, by ogrodzenie puścic pod skosem od miejsca, gdzie jest pozwolenie na wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.03.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 to jest rozwiązanie, ale mam obawy czy fizycznie wystarczy miejsca na manewrowanie czymś większym niż maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
combo 16.07.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Panowie sprawa zamknięta. Zmieniły się przepisy przy uzgadnianiu lokalizacji zjazdu. Nie wiem na czym ta zmiana polega. Chyba mniej osób to opiniuje i dostałem zgodę tak jak chciałem. Dzięki za Wasze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts