retrofood 30.07.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 przygotowuje zmiane technologii, aby nie trzeba było mieszać zaprawy i nosić cementu[/quote Nie chce mieszać ręcznie? Albo niech znajdzie lepszą pracę i będzie ją stać na zaprawę w woreczkach. ale tą z woreczków też trza wymięszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 przygotowuje zmiane technologii, aby nie trzeba było mieszać zaprawy i nosić cementu[/quote Nie chce mieszać ręcznie? Albo niech znajdzie lepszą pracę i będzie ją stać na zaprawę w woreczkach. ale tą z woreczków też trza wymięszać Ale jej odpadnie przyniesienie ze żwirowni piasku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 teraz dochodzi dostęp do komputera A co wogóle robi żona w pokoju gdzie jest komputer? No to rąbnąłeś jak dzik w sosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 przygotowuje zmiane technologii, aby nie trzeba było mieszać zaprawy i nosić cementu[/quote Nie chce mieszać ręcznie? Albo niech znajdzie lepszą pracę i będzie ją stać na zaprawę w woreczkach. ale tą z woreczków też trza wymięszać Ale jej odpadnie przyniesienie ze żwirowni piasku! ze żwirowni piasku nie przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.08.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 przygotowuje zmiane technologii, aby nie trzeba było mieszać zaprawy i nosić cementu[/quote Nie chce mieszać ręcznie? Albo niech znajdzie lepszą pracę i będzie ją stać na zaprawę w woreczkach. ale tą z woreczków też trza wymięszać Ale jej odpadnie przyniesienie ze żwirowni piasku! ze żwirowni piasku nie przyniesie Szczególy nie ważne. Przyniesie, przyniesie, i tak nie odróżni A przelecieć się zawsze może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 przygotowuje zmiane technologii, aby nie trzeba było mieszać zaprawy i nosić cementu[/quote Nie chce mieszać ręcznie? Albo niech znajdzie lepszą pracę i będzie ją stać na zaprawę w woreczkach. ale tą z woreczków też trza wymięszać Ale jej odpadnie przyniesienie ze żwirowni piasku! ze żwirowni piasku nie przyniesie Szczególy nie ważne. Przyniesie, przyniesie, i tak nie odróżni A przelecieć się zawsze może pod warunkiem, że nie jest anorektyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Stefana jak nie było, tak nie ma - pewnie już sam wybudował , ale dobre rady zawsze w cenie Ja takiej żonie bym przypie.rdoliła deską, wrrrrrróć deską z gwoździami, wrrrrrróć kanten deski z gwoździami, hm, tak się chyba nie da, no ale tak to pewnie, by się dało: raz deską z gwoździami, a raz kantem - tak na przemian. Co Wy na to ? a calówka się nada, czy jakaś grubsza będzie pepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Stefana jak nie było, tak nie ma - pewnie już sam wybudował , ale dobre rady zawsze w cenie Ja takiej żonie bym przypie.rdoliła deską, wrrrrrróć deską z gwoździami, wrrrrrróć kanten deski z gwoździami, hm, tak się chyba nie da, no ale tak to pewnie, by się dało: raz deską z gwoździami, a raz kantem - tak na przemian. Co Wy na to ? a calówka się nada, czy jakaś grubsza będzie pepsza ? da się!!!!!! Tylko ja bym jeszcze zeskoczył na nią z rusztowania, żeby więkasza dźwignia była.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a ja dalej o tych gwoździach jednak - i wymyśliłam jeszcze, że najlepsze byłyby zardzewiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a ja dalej o tych gwoździach jednak - i wymyśliłam jeszcze, że najlepsze byłyby zardzewiałe Lepsze takie podobne do wkrętów: wbić prosto, wyciągnąć się nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Też dobry pomysł, ale wtedy nie dałoby się na przemian, kantem znaczy i tyyylko raz - jak dla mnie zdecydowanie za mało, jak na takie przestępstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a jakby jej drogę wożenia zaprawy tłuczonym szkłem wysypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 nie powiem dobre, nawet bardzo dobre, tylko jak zagnać do tego wożenia jak taka zawzięta bestia i leniwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 06.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A co wogóle robi żona w pokoju gdzie jest komputer? Nie wiem, co może robić, ale na pewno ma za długi łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 nie powiem dobre, nawet bardzo dobre, tylko jak zagnać do tego wożenia jak taka zawzięta bestia i leniwa. batem, kurna, batem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 nie powiem dobre, nawet bardzo dobre, tylko jak zagnać do tego wożenia jak taka zawzięta bestia i leniwa. batem, kurna, batem!!! A zrobić jej szlaban na sex!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A jakby w takie cóś zaprzęgnąć, do haków wiadra, do wiadrów cegówy , to se łapek i manicuru france nie zniszczy.http://images24.fotosik.pl/123/8b694628c050d80dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A jakby w takie cóś zaprzęgnąć, do haków wiadra, do wiadrów cegówy , to se łapek i manicuru france nie zniszczy. http://images24.fotosik.pl/123/8b694628c050d80dmed.jpg nieeeee... za letko by miała, nieroba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 A jakby jeszcze brona zarzucić - to biegając w te i nazat ziemię by `ładnie orała, po co wywalać kasę na glebogryzarkę.http://images25.fotosik.pl/80/7049b8e6479bf95cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 07.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Brony i batem jom, a w przerwie na relaks albo haki, albo seks, niech wybiera - nie można w końcu być takim okrutnym przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts