selimm 07.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Baby - przyznać sie ...nosicie te cegły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Baby - przyznać sie ...nosicie te cegły ? Oh selimm -jak ja bym sobie ponosiła, oh ponosiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 07.08.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Baby - przyznać sie ...nosicie te cegły ? Nosiłam, taczki ładowałam piachem, a było tego ponad 300 m3 w samych fundamentach, o podnoszeniu terenu o 1 m na 1200 m2 - nie wspomnę. Zagęszczałam, kopałam fundamenty pod tarasy i schody - tymy ręcamy, nie będę już się wychwalać przez wrodzoną skromność, którą zna cały świat PS Dalej zapierd.lam , tylko mam jakiegoś dziwnego męża, bo mi zabraniał, teraz co prawda już przestał, bo stwierdził, żem uparta jak koza aaa i jeszcze jedno - mam zadbane ręce i paznokcie też mam - krótsze jak kiedyś no i łupie mnie w krzyżu, ale tego nie widać W pracy nie wierzą, a przyjaciele widzą - więc też nie wierzą, ale tylko własnym oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.08.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dalej zapierd.lam ja, już Cię love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 07.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts