Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

?ona nie chce nosi? cegie? i miesza? zaprawy!

Gość Stefan W.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mojemu mężowi tak budowa daje w kość, że nic nie jest GO (a może MU) w stanie podnieść, nawet dźwig. Chłop przemęczony, dlatego na razie mogę zapomnieć o dzieciach... Może jak wypocznie trochu.... :wink:

My jesteśmy dopiero na etapie pozwolenia na budowę, więc nie ma widocznych "skutków ubocznych budowania". Poczekamy, zobaczymy .... (miejmy nadzieję, że jednak nie) :wink:

Jeden post zaprzecza drugiemu, przepraszam, ale nadal mi nic nie pasuje.

A czy faceci każdego dnia są tacy sami? A czy kobiety również?

Rozumiem Magdzię, mam podobnie. Do wielu rzeczy musiałam się przyzwyczaić. Ale jednak na budowie lubię coś robić i sprawia mi to wiele radości, bo to ma być NASZ DOM. I zapominam wtedy, że mąż nie zmywa czy nie sprząta. Najlepszym rozwiązaniem jest pani do sprzątania za jakieś 50 zł. Koszt niewielki, a główny problem z głowy.

Pozdrawiam :)

Najlepszym rozwiązaniem jest pani do sprzątania za jakieś 50 zł. Koszt niewielki, a główny problem z głowy.

Pozdrawiam :)

50 zl za co?? za pozmywanie paru talerzy, szklanek i garczkow za RAZ?? czy za tydzien, miesiac?? no jak za raz to chyba wlasnie z bezrobotnego stalem sie pracujacy ;) tylko kto mnie zatrudni za te 50 zl od zmywania ;) za jeden raz :lol: zmywac po sniadaniu, po obiedzie, po kolacji - to dniowka 150 zl ... rewelacja - czekam na oferty 8)

Jak Pani sprzata tak jak w Usterce to ... i tak bym nie chcial, jednak pobimbam sobie dalej ;)

A w 8h to i moze sie zmiesic np umycie tylko podlogi w lazience o pow 3 m2 :lol: wiec czas pracy jest zlym wyznacznikiem co sie ma w nim zmiescic

To może przestań sobie bimbać, tylko zakasaj rękawy i do roboty! Albo żonie dawaj te 50 zł. za każde sprzątanie domu.

To może przestań sobie bimbać, tylko zakasaj rękawy i do roboty! Albo żonie dawaj te 50 zł. za każde sprzątanie domu.

Niestety - a moze stety - nikt mnie do pracy nie chce ;) a i zony (cale szczescie) nie posiadam ;) ufff ale szczesliwy i spokojny jestem, byle mi sieci nie odcieli :D

Węszę podstęp - jesteś szczęśliwym bezrobotnym, samotnym budującym???? Za co i dla kogo budujesz????????