BeHuM 17.06.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 neptunek - ... chyba od temperamentu też trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 17.06.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 na zmeczonego chlopa jest sposob ... ale to juz nie to miejsce i nie ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 17.06.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Rękę księżniczki i pół królestwa lub konia z rzędem temu, kto mi podpowie, jaki to sposób???? Jak to nie miejsce? No, bo to psycholog, a nie seksuolog, ale może jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeHuM 17.06.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Mojemu mężowi tak budowa daje w kość, że nic nie jest GO (a może MU) w stanie podnieść, nawet dźwig. Chłop przemęczony, dlatego na razie mogę zapomnieć o dzieciach... Może jak wypocznie trochu.... My jesteśmy dopiero na etapie pozwolenia na budowę, więc nie ma widocznych "skutków ubocznych budowania". Poczekamy, zobaczymy .... (miejmy nadzieję, że jednak nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 17.06.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 My jesteśmy dopiero na etapie pozwolenia na budowę, więc nie ma widocznych "skutków ubocznych budowania". Poczekamy, zobaczymy .... (miejmy nadzieję, że jednak nie) Eeee to faktycznie - dopiero poczatek (wszystko przed Wami), a lopata, betoniarka, taczki itp itd kazdego potrafia powalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jeden post zaprzecza drugiemu, przepraszam, ale nadal mi nic nie pasuje. A czy faceci każdego dnia są tacy sami? A czy kobiety również? Rozumiem Magdzię, mam podobnie. Do wielu rzeczy musiałam się przyzwyczaić. Ale jednak na budowie lubię coś robić i sprawia mi to wiele radości, bo to ma być NASZ DOM. I zapominam wtedy, że mąż nie zmywa czy nie sprząta. Najlepszym rozwiązaniem jest pani do sprzątania za jakieś 50 zł. Koszt niewielki, a główny problem z głowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 18.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Najlepszym rozwiązaniem jest pani do sprzątania za jakieś 50 zł. Koszt niewielki, a główny problem z głowy. Pozdrawiam 50 zl za co?? za pozmywanie paru talerzy, szklanek i garczkow za RAZ?? czy za tydzien, miesiac?? no jak za raz to chyba wlasnie z bezrobotnego stalem sie pracujacy tylko kto mnie zatrudni za te 50 zl od zmywania za jeden raz zmywac po sniadaniu, po obiedzie, po kolacji - to dniowka 150 zl ... rewelacja - czekam na oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 18.06.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 50 zł to Pani dostaje za sprzątniecie całego domu, czyli odkurzanie, mycie łazienek i wszystkich podłóg, pastowanie parkietu i co tam się jeszcze zmieści w 8 godz.To chyba byś nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 18.06.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jak Pani sprzata tak jak w Usterce to ... i tak bym nie chcial, jednak pobimbam sobie dalej A w 8h to i moze sie zmiesic np umycie tylko podlogi w lazience o pow 3 m2 wiec czas pracy jest zlym wyznacznikiem co sie ma w nim zmiescic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.06.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Te 50 zł to jest za 5 godzin sprzątania, mycie, odkurzanie, co sobie zażyczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.06.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Jak Pani sprzata tak jak w Usterce to ... i tak bym nie chcial, jednak pobimbam sobie dalej A w 8h to i moze sie zmiesic np umycie tylko podlogi w lazience o pow 3 m2 wiec czas pracy jest zlym wyznacznikiem co sie ma w nim zmiescic To może przestań sobie bimbać, tylko zakasaj rękawy i do roboty! Albo żonie dawaj te 50 zł. za każde sprzątanie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 18.06.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 To może przestań sobie bimbać, tylko zakasaj rękawy i do roboty! Albo żonie dawaj te 50 zł. za każde sprzątanie domu. Niestety - a moze stety - nikt mnie do pracy nie chce a i zony (cale szczescie) nie posiadam ufff ale szczesliwy i spokojny jestem, byle mi sieci nie odcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.06.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 To może przestań sobie bimbać, tylko zakasaj rękawy i do roboty! Albo żonie dawaj te 50 zł. za każde sprzątanie domu. Niestety - a moze stety - nikt mnie do pracy nie chce a i zony (cale szczescie) nie posiadam ufff ale szczesliwy i spokojny jestem, byle mi sieci nie odcieli Węszę podstęp - jesteś szczęśliwym bezrobotnym, samotnym budującym???? Za co i dla kogo budujesz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 18.06.2004 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Węszę podstęp - jesteś szczęśliwym bezrobotnym, samotnym budującym???? Za co i dla kogo budujesz???????? Nie budujacym, bo juz wybudowane, dla kogo?? dla siebie, a za co .... a to urzad skarbowy?? prokuratura?? ABW, CBŚ itp itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.06.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Węszę podstęp - jesteś szczęśliwym bezrobotnym, samotnym budującym???? Za co i dla kogo budujesz???????? Nie budujacym, bo juz wybudowane, dla kogo?? dla siebie, a za co .... a to urzad skarbowy?? prokuratura?? ABW, CBŚ itp itd?? Nie, czysta babska ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 18.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Nie, czysta babska ciekawość Byly czasy kiedy sie zarabialo, sa czasy kiedy sie mieszka wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.06.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Nie, czysta babska ciekawość Byly czasy kiedy sie zarabialo, sa czasy kiedy sie mieszka wygodnie A kto Ci sprząta, skoro Ty sobie bimbasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.06.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 No to w końcu żona ma mieszać, czy podnosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 25.06.2004 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Zarombiste - więcej takich historyjek chcemy "Zarombiste" - rewelacja, trzeba to propagować, to może uda się wyrugować to inne podobne słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts