askiem 23.03.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam, Bardzo ale to bardzo proszę o pomoc... Nie mogę już patrzeć na nasz beznadziejny salon i postanowiłam wziąć się za jego metamorfozę. Pokój jest dla mnie bardzo kłopotliwy bowiem: - jest nieduży (ma ok. 17m) - dwie ściany zajmują okna - dodatkowo jest tam skos - z lożą balkonową - służy jako: pokój rodzino-gościnny, telewizyjny i... audiofilski (mój mąż jest maniakiem muzycznym)... także na małej powierzchni muszę dużo zmiescić Co chciałabym zmienić? - kolor ścian - dywan - firany - wypoczynek (tzn. chętnie pozbędę się foteli i wersalki) - myślałam o narożniku - stolik pod sprzęt Niestety - meble muszą zostać (dwie te duże szafy to miejsce na kolekcję płyt). Ale chętnie je poprzestawiam. Lubię styl klasyczny i nowoczesny. Kolory - jasne. Dodatkowo - musimy troszkę patrzeć na fakt iż jesteśmy rodzicami rocznego malucha także... np. jasny wypoczynek - raczej odpada Będę BARDZO wdzięczna za wszystkie pomysły bo ten pokój to dla mnie masakra i mega problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askiem 23.03.2014 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Jeszcze plan pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kisiel.g 28.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Może na początek - ściągnij te firany, rzuć ciepły beż na ściany i pomyśl nad jakimś np. zielonym wypoczynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 moim zdaniem kolekcję płyt zamiast w szafach stojących można było umieścić w szafkach wiszących. meble stojące na podłodze zmniejszaja optycznie pokój. Czy "loża balkonowa" to loggia czy coś w rodzaju przeszklonego wykuszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askiem 06.04.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dziękuję za odpowiedź... Tak jak pisałam - firany, kolor ścian, wersalka, fotele... są do wymiany. Elfir, płyty zajmują całe szafy także jeśli nawet przerzucić je na ścianę - zajęłyby ze dwie... :/Jak coś - mogę zrobić zdjęcia - ale wierz mi, płyt jest naprawdę dużo.Myślałam o tym że może warto meble zsunąć - tak żeby powstało coś w stylu "meblościanki" ale nie wiem czy to dobry pomysł? P.S. Loggia to nic specjalnego - powiedziałabym ze raczej zwykły balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts