APZ 14.06.2016 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Prace zwolniły. Doszły nowe obowiązki. Jesteśmy szczęśliwi:)W domu jeszcze sporo zostało do zrobienia. Najgorsze, że człowiek się przyzwyczaja do niedoróbek. Powoli jednak zamykamy tematy. Pozostał jeszcze alarm do zaprogramowania, klatka schodowa do wykończenia, dylatacja płytek do zasilikonowania, zagospodarowanie działki. Dla budujących:Nasz dom przystosowałbym bardziej pod dzieci tj. zrobiłbym poręcz schodów niżej, niżej zamontował blaty w kuchni, umywalki w łazience, kibelki. Jeszcze jedna rzecz: Drabinka w łazience jak największa. U nas mieszczą się 3 ręczniki - słabo. W następnym domu będą wykładziny na całym piętrze. Mam przy łóżku taki piękny dywanik, tak właśnie wyobrażam sobie podłogi w pokojach. PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 14.06.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 W następnym domu będą wykładziny na całym piętrze. Mam przy łóżku taki piękny dywanik, tak właśnie wyobrażam sobie podłogi w pokojach. Też kiedyś chciałam. Albo dywany. Ale kiedy syn zaczął mi wyjadać WSZYSTKIE paprochy to stwierdziłam, że do 18-tki żadnych dywanów w domu! A już duży chłop (16 miesięcy) i wie, że nie wolno, co wcale nie przeszkadza mu ignorować zakazów jak tylko znajdzie okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 14.06.2016 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Dziecko to problem przejsciowy. Mamy córkę 3 lata więc wiemy coś na ten temat. W wieku 3 lat problemem jest - ja sama. Właśnie tutaj umywalki kibelki i blaty powinny być na odpowiedniej wysokości. Pewnie później będą jeszcze inne spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 20.10.2016 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Powyższy filmik polecam osobą, które chciałyby palić w domu drewnem. Z miałem i węglem jest mniej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lokenajdu 24.08.2017 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 filmik niestety już nie działa. Co do dywaniku to da radę dziecko nauczyć -- plecaki coolpack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts