niktspecjalny 28.10.2015 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 A jak to się ma do przepisu Tak jak u starszej Pani.Głupoty gada Pani,sama nigdzie nie wklejając przepisu , a ja regulaminowo odpowiedziałem pytkowi.Sio sio sio ponieważ rzeczywiście brednie Pani wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.10.2015 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 A mogę przepis na tą zupę :) Oczywiście, tylko niech mi rozgrzany młot na słoncu wystygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.10.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Oczywiście, tylko niech mi rozgrzany młot na słoncu wystygnie. Ha ha ha!!! Trzeba przestrzegać bhp. Ha ha ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gemos 08.12.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jakiś pomysł na zupę z wykorzystaniem batatów? Myślę o kremie z batatów i kukurydzy, ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj3232 22.12.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Ja tam lubię pomidorówkę z dodatkiem paru kropel tabasco albo zupę krem groszkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti009 10.01.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Przewalicie może ciekawe przepisy z frisco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAH1 11.01.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Rosół standardowo prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 12.01.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Super prosta zupa-krem z pomidorów: 0,5 litra rosołu 2-3 marchewki z rosołu 1 pietruszka z rosołu 1/2 selera z rosołu ok. 1/2 - 2/3 szklanki passaty pomidorowej(ew 1/2 puszki pomidorów) Wszystko razem podgrzać w garnku, dodać sól do smaku oraz płatki chilli(lub ostrą paprykę), po zdjęciu z gazu zblendować. Podawać z makaronem. Smacznego~! Przepis starcza spokojnie na dwie osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Pomidorowa jest też dobra z lanym ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryczewski 16.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Jak pomidorowa to tylko z ryżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinna 25.02.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wszystkie zupy są proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.02.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Wszystkie zupy są proste! Bún riêu ốc. Wietnamska zupa krabowa ze ślimakami http://2.bp.blogspot.com/-Uwo2411hVkQ/UtrCH1EI-wI/AAAAAAAALHQ/_6VTNuhsk98/s1600/IMGP9621.JPG http://trzyposilkidziennie.blogspot.com/2014/01/bun-rieu-oc-wietnamska-zupa-krabowa-ze.html I ta też?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanaetacie 26.02.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) O matko takiej to nigdy nawet na oczy nie widziałam Ale ja aż tak bardzo nie eksperymentuję Jak już mam ochotę na coś wykwintnego to idę do restauracji [], a jak nie, to gotuję w domu rosół, pomidorową, ogórkową... proste i swojskie zupki Edytowane 8 Marca 2016 przez finlandia reklama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 20.03.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ja mogę polecić zupkę do której często wracam 4 kabanosy orzechowe kostka grzybowa 1,5 litra wody ser starty twardy ser 3 marchewki 30 gram pieczarek 3 ziemniaki pietruszka szpinak ok 100 gram zeberko wedzone jedna lyzka masla jedna lyzka oleju troche startego imbiru pol lyzeczki ostrej papryki lyzeczka slodkiej papryki troche pieprzu ziolowego lisc laurowy 2 ziela angielskiego cebula duza czerwo 2 zabki czosnku przesiekany przez praske do czosnku Przygotowanie do zimnej wody wrzuc kostke rosolowa, zeberko, kabanosy, zetrzyj imbir, papryki dodaj i pieprz ziolowy jak i lisc laurowy oraz ziele. potem wrzuc marchewke, ziemniaki, cebule i czosnek. w drugim garze podgrzewamy lyzke masla i oleju z cebulka czosnkiem imbirem startym i marchewka, potem dodajemy pieczarki, na koncu do tego garka wrzuc szpinak, troche do tego i troche juz do bulionu. Podgrzewmy ok 5 do 7 min wszystko poczym wrzuc do gara i gotuj 20 min, jak ostygnie blendujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.03.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ja mogę polecić zupkę do której często wracam 4 kabanosy orzechowe kostka grzybowa 1,5 litra wody ser starty twardy ser 3 marchewki 30 gram pieczarek 3 ziemniaki pietruszka szpinak ok 100 gram zeberko wedzone jedna lyzka masla jedna lyzka oleju troche startego imbiru pol lyzeczki ostrej papryki lyzeczka slodkiej papryki troche pieprzu ziolowego lisc laurowy 2 ziela angielskiego cebula duza czerwo 2 zabki czosnku przesiekany przez praske do czosnku Przygotowanie do zimnej wody wrzuc kostke rosolowa, zeberko, kabanosy, zetrzyj imbir, papryki dodaj i pieprz ziolowy jak i lisc laurowy oraz ziele. potem wrzuc marchewke, ziemniaki, cebule i czosnek. w drugim garze podgrzewamy lyzke masla i oleju z cebulka czosnkiem imbirem startym i marchewka, potem dodajemy pieczarki, na koncu do tego garka wrzuc szpinak, troche do tego i troche juz do bulionu. Podgrzewmy ok 5 do 7 min wszystko poczym wrzuc do gara i gotuj 20 min, jak ostygnie blendujemy Rozumiem, że rozpoczynasz swą "przygodę" w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.03.2016 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Ja mogę polecić zupkę do której często wracam .........................wszystko po czym wrzuć do gara i gotuj 20 min, jak ostygnie blenderujemy Dobry mocny przepis na ciekawą zupkę.Dobrze i ciekawie czynisz.Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polopol 19.10.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 A zupa typu ramen? Ktoś ma doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrad89 24.10.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Krem z brokuła:1 ugotowany w różyczkac brokuł2pokrojone w kostkę ziemniakimarchewka selermasłobulion drobuowy lub warzywnysól, pieprz do smakuCebule zeszklic na maśle dodac pokrojoną w plasterki marchewkę i seler oraz pokrojone w kostkę ziemniaki, zalać bulionem i gotowac do miękkości, gdy już warzywa będą miękkie dodoać brokuła, doprawić do smaku i zblendować całość na krem. Podawać z łyżka jogurtu greckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcieszkomarcin 04.11.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Ja się na gotowaniu znam jak na wróżeniu z kart (podpowiem - w ogóle), więc wszystkie zupy, które robię (a robię głównie zupy, hehe), są proste Wycwaniłem się i robię w redmondzie, a multicookery mają to do siebie, że nawet ktoś, kto się nie zna, zrobi danie godne Pascala czy innego Okrasy. Ostatnio specjalizuję się w zupie serowej z żeberkami. Jak dodam dużo żeberek, to mi wychodzi prawie drugie danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 08.11.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 A dobry przepis na zupę-krem z dyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.