erixonek 27.03.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Witam, mój pokój jest dość mały, ale chciałbym aby znalazło się w nim miejsce na szafkę rtv oraz biurko. Obecna formacja niebardzo mi odpowiada. Jest sofa, łóżko,szafa,komoda,biurko a na nim telewizor. Jednak nie mam miejsca do pisania/uczenia itp. Jak przemeblować pokój lub może tanio zmienić jakiś mebel? Może jakiś chowany blat? Obok sofy, a za łóżkiem jest trochę miejsca. Sofa stoi zaraz obok szafy, przez co nie da się do końca otworzyć drzwiczek. Co proponujecie? Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 plan pokoju w skali z naniesionymi meblami, otworami okiennymi, drzwiowymi poproszę. U ciebie bezsensem jest ten telewizor. Starczyłby komputer z kartą telewizyjną. Dodatkowo kanapa i lóżko. Nie lepiej łóżko służace za kanapę po pościeleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts