szczukot 28.03.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 WitamMuszę wylać masę samopoziomującą na powierzchni kilkunastu m2http://www.cekol.pl/oferta/dobor-produktow/podlogi/cekol-l-01.html Jak tego dokonać ? To będzie z 8 worków. W najlepszym wypadku, miesszając w taczce, bvędę miał 3-4 cykle. Mieszać jedną taczkę, wylać, mieszać drugą, wylać "obok" itd ? Czy kolejne nalewać od góry ?Czas użycia takiej masy to maks pół godziny. Od wylania pierwszej do ostatniej to się ciężko wyrobić. Pierwsza będzie już ostro wiązała. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.03.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 W jakiej taczce ??!!! kup se plastikowe duuuuuuże wiadro albo plastikową okrągłą kastrę , osiem worków wylewa się w pół godziny .A najlepiej popros o pomoc kogoś kto to robił bo widzę że sam sobie raczej biedy narobisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.03.2014 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 I mieszaj mieszadłem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.03.2014 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Mieszadlo mam.Co do kupienia kastry to nie wiem czy nie mija sie to z celem. Najwieksza w sklepie to 90L. Do taczki wchodzi tyle samo (taczka 120L, ale mniej przyjemny ksztalt do mieszania). Do tego z taczki bedzie mi lepiej wylewac. Ale cos sie chyba machnalem.Zakladajac maksymalne napelnienie czy tej kastry czy taczki to 2-3 cykle wychodza a nie 3-4. Bo to ma wieksza gestosc (z 1,5 kg = 1 litr ?), wiec jeden worek 25 kg to razem z dodana woda bedzie zajmowal maks 25 litrow. No to przy tych 3 cyklach powinno się raczej zdążyć. Tylko ciągle zostae pytanie : lać obok już wylanej czy dolewać od góry ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Lać obok siebie raz przy razie na żądaną grubość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 29.03.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=9F39JeNQQYA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.03.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No bez przesady z tym laserem .... Wylałem. Zobaczymy jaki będzie efekt. Łaczenia mi się średnio podobają - nie są za równe. I trochę nie nadążałem z odpowietrzaniem Coś wogóle duży skurcz ma ta wylewka - poajwiło się sporo rysek.. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.03.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 a gruntowałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.03.2014 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No ba. Jakoś tak dla testow jeden kawaek Cekolem DL80 a drugi Cekolem GS83. Teraz zostalo mi juz tylko kolejne gruntowanie i farba epoksydowa Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts