małymiki 01.04.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam, Czy ktoś z forumowiczów przymierza się może do budowy projektu Talia Mała ? Projekt jest nowy w fazie koncepcyjnej, ale jak pojawią się chętni może być dostępny w ciągu 3 tygodni maksymalnie. Takie informacje uzyskałem w jednej z pracowni. Osobiście szukam taniego, prostego konstrukcyjnie domu parterowego o powierzchni maksymalnie 100m2, obowiązkowo z kotłownią na paliwo stałe.Natrafiłem na ten projekt i chciałbym poznać Wasze opinie na jego temat? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.04.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 całkiem fajny mały projekt. Przy grzaniu pradem lub gazem zrobilabym pralnię w kotłowni a w pralni drugą toaletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwekr 10.06.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja przymierzam się do tego projektu. Pierwotnie miał być inny, ciut mniejszy, ale obecnie chyba najbardziej mi odpowiada (i żonie) idealnie rozmiarami pasuje na działce, wygląda na prosty i tani w budowie, a to dla mnie jest bardzo istotne bo zamierzam większość prac budowlanych wykonać sam. 2 tygodnie temu kupiłem działkę i na ten rok w planach jej zagospodarowanie: ogrodzenie, podłączenie wody, energii elektrycznej, jakaś altanka, może blaszak, Jeśli decyzja nie zmieni się to przez zimę zakup projektu i reszta formalności aby w przyszłym zacząć budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts