Flawia 08.04.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Hej Proszę bardzo użytkowników tych misek WC o opinie. Na necie są różne, szczerze mówiąc, spodziewałam się lepszych. Jak jest u Was? To był dobry wybór? Może możecie polecić inne w podobnym stylu, zaokrąglone, bez widocznych mocowań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Koło ma takie miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.04.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Elfir, piszesz o Ego? Też ludzie strasznie narzekają , piszą, że tylko ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 bo moze po prostu taki kształt się nie sprawdza? Ale ja mam Duravit D-Code i też słabo się spłukuje , a miska jak najbardziej klasyczna. Najlepiej spłukiwało mi się jakiś tani, marktowy kompakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.04.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 O kurczę, a ja mam na oku Duravit Darling New oprócz Subwaya. Najgorzej, że nijak się nie sprawdzi przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 08.04.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Ja od 5 miesięcy uzytkuje subway i powiem szczerze ze żałuje zakupu- deska ( wolnoopadająca) poprzebarwiala sie- w sensie nadal jest biała ale ma takie plamy białe inne niz reszta plastiku( od razu pisze ze niebuzywalam żrących środków- płyn do kibelka to specjalny do oczyszczalni a sam kibelek myje Ludwikiem) i w ogóle taki masywny sie zrobił- nie to zebym tego wczesniej nie widziała ale jak w sklepie wisiały to wygladalo lepiej. Oprócz tego mam jeszcze dwie sztuki catalano sfera- tez oble bez widocznych zamocowan czy wnęk i jest "wygodniejszy" w siedzeniu i lżejszy wizualnie:) poza tym sama deska duzo ładniejsza bo jest cienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 08.04.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Aha Co do samego splukiwania ani do jednego ani do drugiego nie mam zastrzeżeń- spłukują sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 08.04.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 koktajl, dzięki za opinię. Nie widziałam wcześniej tego Catalano, możesz zalinkować swojego? A może masz jakieś zdjęcie pod ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 09.04.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Najszybciej bedzie jak wpiszesz sobie w Google catalano sfera i włączysz grafikę- pokazane sa od razu i bidet i kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A jak z jakością samej ceramiki? Nigdy nie widziałem tego Catalano. Która ceramika lepiej prezentuje się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 09.04.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Wiem, jak szukać Chodziło mi o to, gdzie swój kupiłaś(eś?) I zobaczyć na normalnym zdjęciu to co innego niż na katalogowym, bo ja znalazłam pierwsze z brzegu takie i mnie ta dziura przeraziła trochę (ta pomiędzy miską a deską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 09.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Wiem, jak szukać Chodziło mi o to, gdzie swój kupiłaś(eś?) I zobaczyć na normalnym zdjęciu to co innego niż na katalogowym, bo ja znalazłam pierwsze z brzegu takie [ATTACH=CONFIG]253889[/ATTACH] i mnie ta dziura przeraziła trochę (ta pomiędzy miską a deską) To ten http://www.catalano.it/en/products/sfera/grid_1/64/sfera-wcbidet-54-562/ oczywiście widziałam na zywo ceramikę zanim ja kupiłam- catalano jest w wielu sklepach wiec nie powinnas miec problemu ze znalezieniem ich ceramiki. Ja akurat dostałam dobry rabat w sklepie stacjonarnym ale na necie tez warto poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 09.04.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 A jak z jakością samej ceramiki? Nigdy nie widziałem tego Catalano. Która ceramika lepiej prezentuje się? Cieżko porównać- i jedne i drugie sa bardzo dobrymi produktami, mniej wiecej z tej samej kategorii cenowej. Najlepiej zobaczyć na zywo co sie komu bardziej podoba ( mnie osobiście wiecej produktów z catalano wizualnie sie podoba). Aha i jeszcze jest marka GSI- należy do catalano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Flawia, mam Subwaya, użytkowany półtora roku, nie mam zatrzeżeń, poza tym, że rzecyzwiście słabo się spłukkuje, deska samoopadająca działa, nic sie nie odbarwia.Duży plus za spore szczeliny między deska a miska, dzięki czemu bardzo łatwo się czyści wierzch miski. Podobna do niej w drugiej łazience mam Roca Meridien - tutaj deska mi trzeszczy przy opadaniu, ale za to lepiej wszystk ospływa i wygodniejsze wnętrze do czyszczenia, zwłaszcza dojście do zakamarków. System mocowania deski zdecydowanie lepszy ma V&B.Podobne miski ma jeszcze chyba Linea Blue (czy jakoś tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 10.04.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 To ten http://www.catalano.it/en/products/sfera/grid_1/64/sfera-wcbidet-54-562/ oczywiście widziałam na zywo ceramikę zanim ja kupiłam- catalano jest w wielu sklepach wiec nie powinnas miec problemu ze znalezieniem ich ceramiki. Ja akurat dostałam dobry rabat w sklepie stacjonarnym ale na necie tez warto poszukać. Dzięki, będę szukać, bo też wolałabym zobaczyć na żywo. Flawia, mam Subwaya, użytkowany półtora roku, nie mam zatrzeżeń, poza tym, że rzecyzwiście słabo się spłukkuje, deska samoopadająca działa, nic sie nie odbarwia. Duży plus za spore szczeliny między deska a miska, dzięki czemu bardzo łatwo się czyści wierzch miski. Podobna do niej w drugiej łazience mam Roca Meridien - tutaj deska mi trzeszczy przy opadaniu, ale za to lepiej wszystk ospływa i wygodniejsze wnętrze do czyszczenia, zwłaszcza dojście do zakamarków. System mocowania deski zdecydowanie lepszy ma V&B. Podobne miski ma jeszcze chyba Linea Blue (czy jakoś tak). Widziałam Twoje łazienki, piękne są Dzięki za opinię, właśnie o spłukiwanie mi chodzi, bo deski wolnoopadającej nie planuję. Ale czy Ty w tej małej łazience nie masz Roca Gap? Zresztą i Meridian i Gap mi się podobają, ale wolałabym bez widocznych mocowań. Tę Lineę kojarzę, muszę się bliżej zainteresować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 11.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Flawia, dzięki W małej łazience mam Gap, w dziecięcej mam Meridien. Meridien ma też deskę do bidetu co uważam za duży plus. To jest Linea blue: http://www.sklep.lineablue.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_1f2dcc323e47abf7d3815a0e62d45d78.jpg Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 11.04.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Flawia, dzięki W małej łazience mam Gap, w dziecięcej mam Meridien. Meridien ma też deskę do bidetu co uważam za duży plus. To jest Linea blue: http://www.sklep.lineablue.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_1f2dcc323e47abf7d3815a0e62d45d78.jpg Mam miskę o podobnym kształcie od 3 lat (nazwy modelu już nie pamiętam) Linea Blue i w bonusie była deska wolnoopadająca zdejmowana. Przedtem takich nie spotkałam, świetne do mycia. Miska się jak najbardziej sprawdziła, spłukuje się rewelacyjnie - prawdopodobnie dzięki temu, że jest głębsza. W nowym domu na pewno też będą sanitariaty tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 13.04.2014 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Flawia, dzięki W małej łazience mam Gap, w dziecięcej mam Meridien. Meridien ma też deskę do bidetu co uważam za duży plus. To jest Linea blue: http://www.sklep.lineablue.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_1f2dcc323e47abf7d3815a0e62d45d78.jpg Rzeczywiście, jest i Meridian Ładnie wygląda ta Linea Mam miskę o podobnym kształcie od 3 lat (nazwy modelu już nie pamiętam) Linea Blue i w bonusie była deska wolnoopadająca zdejmowana. Przedtem takich nie spotkałam, świetne do mycia. Miska się jak najbardziej sprawdziła, spłukuje się rewelacyjnie - prawdopodobnie dzięki temu, że jest głębsza. W nowym domu na pewno też będą sanitariaty tej firmy. Dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 14.04.2014 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Znalazłam kolejną fajnie wyglądającą miskę WC: Laufen Pro . Ktoś coś wie na jej temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 14.04.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Znalazłam kolejną fajnie wyglądającą miskę WC: Laufen Pro [ATTACH=CONFIG]254611[/ATTACH]. Ktoś coś wie na jej temat? Ja niestety nie pomogę- wiem jedynie ze jako ceramika laufen jest chwalony ale na temat tego modelu sie nie wypowiadam. Moge jeszcze przypuszczać ze bedzie jednym z droższych modeli z tych wymienionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts