galanu 08.04.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Proszę o pomoc w wyborze producenta mebli. Do umeblowania mam mieszkanie 3 pokojowe więc budzet nie pozwala poszaleć. BRW, FORTE, VOX?? Meble którego producenta mają najlepszą jakość?? Cenowo bardzo podobnie, czytam opinie i o meblach kazdej z tych firm są różne. A moze jest jakas alternatywa?? Moze być ciut drożej jeśli ma być solidniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.04.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 BRW: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52188-WSZYSTKO-o-meblach-BLACK-RED-WHITE-(BRW)-opinie-uwagi-do%C5%9Bwiadczenia/ Bez dwóch zdań przy takim pytaniu: IKEA :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 te firmy sa na podobnym poziomie jakościowym. Wszytskie mają gorsze i lepsze serie meblowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiacynt 09.04.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajkaZG 14.05.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 W poprzednim domu miałam dłuuugi czas zestaw mebli VOX (kolor niebieski). Po wyprowadzce rozdalismy po rodzinie i do tej pory służą bez widocznych zniszczen. Zawsze zreszta podobaly mi się różne zestawy mebli VOX (w nowoczesnym stylu, w bardziej archaicznym, dla dzieci, itd..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts