złotaraczka1719511110 11.04.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Wiadomo robi się Ciepło to człowiek zaczyna myśleć jak by tu udekorować swoje podwórko. Mam do was takie pytanie, znaczy kobieta Mnie o to poprosiła.Znalazła w internecie stronę na której są Ciekawe dodatki do domu. Chciałem was zapytać który zestaw jest dla was ładniejszy ? Osłonyhttp://www.onaidom.pl/ogrodowe/2755-oslonka-love-my-garden-m.html Osłony nr 2http://www.onaidom.pl/uzytkowe-wazony-oslonki-artykuly-dodatki-do-domu-ogrodu/2758-oslonka-flowersgarden-m.html Kazała wybrać, ale ja nie mam zielonego pojęcia które sa ładniejsze. Sorry za taki temat, ale jest to dla niej bardzo ważne. No a jak dla niej ważne to i dla mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 druga jest większa, więc i roślinka będzie miała więcej miejsca dla siebie, bo mozna ją posadzić w większej doniczce. Jest specjalny dział "Ogrody", przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
złotaraczka1719511110 12.04.2014 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 druga jest większa, więc i roślinka będzie miała więcej miejsca dla siebie, bo mozna ją posadzić w większej doniczce. Jest specjalny dział "Ogrody", przenoszę. Faktycznie nie zauważyłem Czekam na wasze propozycję urozmaicenia naszego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.04.2014 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 A skąd wiemy jaki jest wasz ogród? Możesz kupić sobie krasnala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
złotaraczka1719511110 14.04.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 A skąd wiemy jaki jest wasz ogród? Możesz kupić sobie krasnala Nie no krasnal też jest ładną ozdobą do ogródka oczywiście że tak. Kiedyś mieliśmy takie dwa to nam ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts