Gość Thezeus 11.01.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witam, Czy ktoś już zbudował taki dom jak w temacie wiadomości? Pytam, bo jeśli byłaby możliwość, to wraz z małżonką chcielibyśmy obejrzeć w realu. Ja mam bardzo dobrą wyobraźnię przestrzenną, ale moja druga połówka... lepiej nie pisać Stąd moje zapytanie. Rejon: woj. śląskie, małopolskie, opolskie, południowa część łódzkiego. Z góry dziękuję za odpowiedzi i ewentualna zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Przenszę pytanie do własciwego działu. Projekt na forum nie był opisywany, nie cieszy się tu popularnością, prawdopodobnie nikt nie buduje. Jest tylko jedno zapytanie dotyczące WEKTORA wersji podstawowej. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts