Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kiedy porządek na forum???

Piotrek42

Recommended Posts

Tak, przy okazji.

Poruszył fighter ciekawy temat. Kim jest moderator - ochotnik. Wolontariuszem nie jest, jak już pisałem, bo tego prawo precyzyjnie określa. Na forach będących miejscem spotkań pasjonatów moderator to po prostu jeden z dzielących się nieodpłatnie swoim czasem i wiedzą tak jak i inni użytkownicy. Ma tylko inne uprawnienia Na forum takim jak to, komercyjnym to pracownik nie otrzymujący wynagrodzenia na własne życzenie. ZUS i US się kłania. Elfir, jeszcze ci za to moderowanie do emerytury dołożą. :)

Z innej beczki, myślę, że zatrudnienie moderatora etatowego może przekreślać opłacalność interesu pod tytułem "Forum Muratordom"

Edytowane przez perm

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

. Elfir, jeszcze ci za to moderowanie (...) dołożą. :)

Z US za nieplacenie podatków od przychodu w formie gazet

Z innej beczki, myślę, że zatrudnienie moderatora etatowego może przekreślać opłacalność interesu pod tytułem "Forum Muratordom"

muratora stać, tylko po co płacić jak za darmo to ludzie robią

oj... wydaje mi sie ze miesieczne wplywy z tytulu emisji reklam na tak poczytnym forum trudno by bylo tak od razu bez zastanowienia taka kwote na kalkulatorze wpisac :)

- hosting - domena... ale to "groszowe" sprawy.

sprzed paru sekund:

"Aktualnie na forum jest 8968 użytkowników. 288 zalogowanych oraz 8680 gościNajwięcej aktywnych użytkowników (32.687) było dnia 10-01-2014, o godz. 20:09."

Edytowane przez fighter1983

Ej, jeszcze przyjdzie Policja, bo to łapówka :D

Jutro Elfir na czerwonym pasku w TVN... o 6:00 wjazd i gleba gleba gleba ....

Wcale by mnie to nie zdziwilo :p

Taki mamy kraj :v

oj... wydaje mi sie ze miesieczne wplywy z tytulu emisji reklam na tak poczytnym forum trudno by bylo tak od razu bez zastanowienia taka kwote na kalkulatorze wpisac :)

- hosting - domena... ale to "groszowe" sprawy.

sprzed paru sekund:

"Aktualnie na forum jest 8968 użytkowników. 288 zalogowanych oraz 8680 gościNajwięcej aktywnych użytkowników (32.687) było dnia 10-01-2014, o godz. 20:09."

Nie wiesz jakie potrzeby ma prezes. :) Albo jakie długi.

Każdy bezinteresownie - to bezpłatna funkcja.

Kiedy moderuje ogrodnik - są pretensje, ze jest niemerytoryczny

kiedy moderuje osoba, która jest zainteresowana tematem i ma o nim pojęcia - sa pretensje, że nieobiektywny.

WAM NIE DA SIĘ DOGODZIĆ.

Jesteś rozkapryszeni, obrażalscy, agresywni

i dziecinni.

Tak to widzę.

Ja, osoba, która nie ma nic wspólnego z przemysłem grzewczym.