InneM 18.04.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 czyli tak ? prawie tak ... lekkie narożniki , pytanie jaki styl , kierunek ... ile ma ta ściana od schodów z TV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.04.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 czyli tak ? prawie tak ... [ATTACH=CONFIG]255478[/ATTACH]lekkie narożniki , pytanie jaki styl , kierunek ... [ATTACH=CONFIG]255480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255481[/ATTACH] ile ma ta ściana od schodów z TV? Super ten naroznik. Sciana ma szer 2,70 i wys 2,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 18.04.2014 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 czyli nie możemy wyjść po za ścianę TV z narożnikiem bryłę kanapy mamy , a co z Twoimi typami mebli , stolików ? Meble nie mogą być za ciemne, bo podłoga , schody ... a co za dużo to nie zdrowo:)Co Tobie się podoba ? jakieś fotki? kolory znamy szarości i akcenty turkusu z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.04.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 czyli nie możemy wyjść po za ścianę TV z narożnikiem bryłę kanapy mamy , a co z Twoimi typami mebli , stolików ? Meble nie mogą być za ciemne, bo podłoga , schody ... a co za dużo to nie zdrowo:) Co Tobie się podoba ? jakieś fotki? kolory znamy szarości i akcenty turkusu z tego co pamiętam Podoba mi sie styl skandynawski. Nie mam mozliwosci teraz wstawic zdjec bo pisze z smartfona. Meble to mysle ze biale. Aha i ten rzut powinien byc odbiciem lustrzanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 18.04.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 a może beże , bo po co wprowadzać szary kolor jak w korytarzu już kawa z mlekiem jest ? - nie wiem dlaczego nie pasują mi tu białe meble , może kontrast z podłogą jest za duży ? - bym głosowała chyba za jasna kawa z mlekiem , beż kanapa , meble też w tych odcieniach ale o dwa tony jaśniejsze , ciemniejsze jeśli w płyty , albo naturalny kolor drewna jeśli z drewna . -komoda - czy potrzebna żeby był czy musisz mieć, bo masz dużo rzeczy do schowania ? - z Tv musisz z robić porządek , on musi być dekorem , lub niewidocznym elementem na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) a może beże , bo po co wprowadzać szary kolor jak w korytarzu już kawa z mlekiem jest ? - nie wiem dlaczego nie pasują mi tu białe meble , może kontrast z podłogą jest za duży ? - bym głosowała chyba za jasna kawa z mlekiem , beż kanapa , meble też w tych odcieniach ale o dwa tony jaśniejsze , ciemniejsze jeśli w płyty , albo naturalny kolor drewna jeśli z drewna . -komoda - czy potrzebna żeby był czy musisz mieć, bo masz dużo rzeczy do schowania ? - z Tv musisz z robić porządek , on musi być dekorem , lub niewidocznym elementem na przykład [ATTACH=CONFIG]255514[/ATTACH] A wiec tak (nie zaczyna sie zdania od wiec ale niech bedzie ). Przedpokoj jest do przemalowania bo wydaje mi sie zbyt ciemny. Sciany jesli juz bez to tylko bezowa szarosc bo nie podobaja mi sie typowe beze. Komoda nie jest mi az tak strasznie potrzebna . A sciane z tv juz prawie na pewno planuje cegielke z elkaminodom stara cegla skalna. Odnosnie kolru mebli to sama nie wiem. Nie podoba mi sie do coemnego koloru paneli meble w jasniejszym kolorze drewna. Ta Twoja prezentacja bardzo bardzo mi sie podoba . Dziekuje Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez alinaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.04.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ja też za beżami. albo taki mega ciepły off-white, ale nie biel (czy ty mówiłaś o skórach? jeśli mam dobre skojarzenie, a wybacz - nie chce mi sie szukać na poprzedniej stronie czy nie przekręcam - to ja akurat białych skór nie lubię. mam skojarzenie z białym kozaczkiem ) kanapa wyjechana spod ściany wygląda o niebo lepiej, choć wasza obecna jest zbyt duża. powiedz proszę czy przy układzie nr II widoczność tv jest okej i czy "tyłem" do schodów jest miejsce aby ustawić fotel czy dwa (na wypadek gości, kiedy i tak nie ogląda sie tv) - fajny kąt wypoczynkowy się tam stworzył. J JA nic w skorze nie chce. Wole tkanine jest przytulniejsza. Jesli kanapa bedzie mniejsza to jeden fotel tylem do schodow wejdzie. Nawet Strandmond z Ikei mi przypadl do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.04.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Dus a jak mozna obejrzec Twoja galerie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 30.04.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 i zdecydowanie fajniejsza wersja O tak, zdecydowanie lepiej Fajny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 01.05.2014 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 O tak, zdecydowanie lepiej Fajny wątek dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.05.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dziewczyny, poinstruujcie mnie, krok po kroku, jak się załącza zdjęcia. Ja umiem tylko załączniki w postaci pliku, ale one malutkie wychodzą No i czy można oprócz pokoju doradzać sięw tym wątku w aranżacji innych pomieszczeń, np. kuchni? Bo byłabym kolejna odważna Pokój potem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Tomkowa... Jeśli chodzi o zdjęcia z neta, to wystarczy wpisać: tutaj podać adres zdjęcia Jeśli chodzi o zdjęcia z kompa, to ja korzystam z photobucket.com, ostatnio "mówi się" o zapodaj.net A jeśli chodzi o wrzucanie przez FM, to jak odgrzebię - podam linka do szczegółowej instrukcji, którą kiedyś Pestka była miła u mnie zamieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.05.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Tomkowa... Jeśli chodzi o zdjęcia z neta, to wystarczy wpisać: tutaj podać adres zdjęcia Jeśli chodzi o zdjęcia z kompa, to ja korzystam z photobucket.com, ostatnio "mówi się" o zapodaj.net A jeśli chodzi o wrzucanie przez FM, to jak odgrzebię - podam linka do szczegółowej instrukcji, którą kiedyś Pestka była miła u mnie zamieścić Asiu, dziękuję Będę wdzięczna za linka, bo mimo, że namiętnie podczytuję Twój wątek, nie potrafię znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Asiu, dziękuję Będę wdzięczna za linka, bo mimo, że namiętnie podczytuję Twój wątek, nie potrafię znaleźć No. JEST TUTAJ. Dziewczyny dopomogły. Ale swoją drogą to nie ładnie tak z ukrycia Tym bardziej jeśli namiętnie to trzeba się dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 No. JEST TUTAJ. Dziewczyny dopomogły. Ale swoją drogą to nie ładnie tak z ukrycia Tym bardziej jeśli namiętnie to trzeba się dołączyć Zamierzam, zamierzam A jak się robi odnośnik, żeby był w ukryty w tekście, zamiast wklejania linka? Bo ja chciałam Cię poprosić o zerknięcie na moją łazienkę, tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169397-Projekt-%C5%82azienki-wizualizacje&p=6497762&viewfull=1#post6497762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.05.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Zaznaczasz tekst, który chcesz "ubrać" w linka i klikasz na ikonkę "kula ziemska z kopniętą ósemką" z tego paska z opcjami co go masz w ramce odpowiedzi. Tam wklejasz link i już Tłumaczyć obrazkami czy tyle wystarczy? Łazienki już zjechałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.05.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 prawy klawisz "kopiuj adres zdjęcia/obrazka" a potem "wklej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 28.05.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Nie wychodzi mi to wklejanie zdjęć Jakieś napisy wychodzą i pojawia się malutki załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 tutaj cały wątek o wklejaniu:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197051-Jak-umie%C5%9Bci%C4%87-zdj%C4%99cie-na-forumhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?51245-Jak-doda%C4%87-zdj%C4%99cia-%C5%BCeby-by%C5%82y-widoczne-na-forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts